ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nazalost nista od trostruke. Neocekivano dramaticno u ligi cjelu sezonu smo lovili vodeceg da bi ga jucer pobjedili i danas potvrdili titulu zbog bolje gol razlike. U kupu nisam prakticki imao konkurenciju dok sam u 1/2 finalu super lige ispao od pobjednika i prijatelja. Nijanse su odlucile i moj promaseni penal u 107oj minuti. Iduce sezone idemo jos jace. Posvetit cu se maksimalno ovoj ekipi...THUG LIFE...
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
Na glavnom profilu smo osigurali prolazak u visi rang iako nismo imali nikakav cilj u sezoni. Dogurali smo do finala lige prvaka gdje smo izgubili od starog znanca MNK Kaskade. U kupu smo odmah ispali.
Savez je prica za sebe 1813 bodova skupili u 1.zlatnoj diviziji. Iduce sezone bez treniranja eventualno skupljanje zaliha jer necu bit bas aktivan na njemu samo vikendom zbog saveza.
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
Dupla kruna.. Sezona u kojoj uopste nismo imali sreće sa zrebom i super liga je odlican uspeh s obzirom da je LS uzeo tim od 150%.. U ligi smo bili konstantni i celu sezonu drzali prvo mesto.. Sezona u kojoj sam ulozio odredjen broj kofera na podignem Mohyeldina sa120% do 140% i to se pokazalo kao odlican potez, 54 golova,26 asistencija i 16 puta igrač tekme..
Čestitao bih svima na osvojenim trofejima i pozeleo bih srece u sledecoj sezoni..
Bez obzira na turbulentnu sezonu, rano ispadanje u Kupu i neprijatno ispadanje u ⅛ finala Lige šampiona, što je sve posledica mog neredovnog igranja iz opravdanih razloga, na kraju ipak višnja na vrhu da dekoriše i malo ulepša izgled neukusnog sladoleda. Titula osvojena još juče, ali dok se ne uruči pehar, ja to ne priznajem. Malo sam uneo metafore, ali generalno sam zadovoljan sezonom kakva je u stvari mogla da bude. Promene na tabeli sve do pred sam finiš. Mag Milojević het-trik za kraj, simbolično. Sledeće sezone rezultati se moraju ostaviti po strani, skupljaju se zeleni koferčići pa one tamo sezone sledi podmladak ekipe i napad na triplu krunu zbog koje sam i počeo da igram TE. Ovu stvar sam trebao još ranije da uradim, ali sam je predvideo i nisam bio dovoljno informisan, zahvaljujući kolegi @Crvena Zvezda startujem sa tim za mesec dana. Sve u svemu čestitke svima na trofejima a ovi što im je pehar izmakao, još jače sledeće sezone!
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Osvojena liga i liga šampiona u prvoj sezoni sa novih 11 prvotimaca. Savez pobijedio neke levate tankere koji imaju kvalitet ali ne i znanje o igri. Trenutno na 1725 bodova i iza nas su 3 uspješne savezne sezone, cilj je nastaviti ovim tempom. Možda oslobodim jedno mjesto i potražim pomoć prijatelja, ali vidjet ću kako će kvalitet saveza da bude naredne sezone. Cilj je nekih 110-115% sa igračima koji imaju dobre atribute a nizak kvalitet.
Posebno hvala mojim filijalama: Davoru i Nikoli na super igračima koje sam dobio na pregovore.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Čovek izrešetan u savezu. 61. nivo i aktivan na utakmici. Moj savez inače očajan.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока