Prodadoh napadača od 3* za 5 tokena... Proveo u klubu par nedelja, nije ni specijalnost stigao da nauči, a već ode Na 8 utakmica dao 3 gola i upisao 4 asistencije...
Pička vam materina hoštaplerska, jebo vas onaj koji vam je dao dozvolu da pravite Top 11!!! 3-1 vodim protiv 9 na tabeli, Pereda 2 gola dao, ocena 9.2 i onda skrivi penal!!! I još nam protivnik uvali treći gol na kraju!!! 7 šansi je imao, 4 šuta u okvir i 3 gola da da, sve vam jebem krvavo!!! I najgore od svega je što Pereda sutra ne može da igra!!! Serem vam se u igru trolašku!!!
Tačno sam znao razlog zašto nas je Troldeus sjebao juče... Danas su prvi i drugi igrali 1-1, pa su sva tri tima u igri za titulu u poslednjem kolu... Da smo juče pobedili, jedan od njih bi već otpao, a drugom bi igrala samo pobeda, pod uslovom da mi izgubimo... Ovako, nama sad samo pobeda igra, Hajduk ima sigurna 3 boda sa poslednjim i bolju gol razliku... Kire igra sa nezgodnim timom i mogao bi da kiksne... U poslednjem kolu igramo protiv četvrtog kod kuće... Izbacili smo ga u prvoj rundi kupa, bez primljenog gola, ali smo izgubili u 13. kolu 1-3... Biti će zajebato...
U nedostatku Perede, Estephan je odigrao za 10...
danas finale Lige prvaka protiv 18% jaceg protivnika i osvojen trofej! kakva trolcina u moju korist!
krenuo norm. ment. na kontre i kliknuo na prvi bonus kondicija i posle toga nisam ni mogao pratiti do kraja i dobio 4:1. imao sam cak 25 suteva.
eto, zahvaljujuci nordeusu na kraju dupla kruna i odlicna sezona.
kakve ocene za protivnikove igrace. strasno!
Last edited by lespa; 03-02-2018 at 04:52 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522