Lik mi je dao 3 gola na potpuno istu foru, a mogao je i četvrti... Dva napadača gurnu jedan drugom loptu iza leđa odbrane... Prvo na ultradefanzivnu zonu, pa na normal, čovek, pa promaše šansu na napadački, čovek, ofsajd zamku, pa daju treći na ultranapadački, zona, ofsajd zamka... Bukvalno nikakve promene u defanzivi nisu menjale stvar... Da Pereda nije uvalio 3 gola (malo je zakasnio), jedan namestio, a rezervista Baba uvalio peti, verovatno bi kiksnuli... Ali, pošto ni pratioci nisu kiksnuli, Nordeus je i nas pustio da pobedimo...
Liga osvojena 99%. U super ligi protivnik u finalu 15% slabiji. Mohyeldin kida, poceo je sezonu sa 110% a ulozio sam oko 100 kofera za njega..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jako bitna pobeda u borbi za titulu. Prvi ima nesto tezi raspored do kraja I nadam se da ce barem bod izgubiti
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jesam baksuzan klub, ali isto tako sam zasluzio i malo srece s obzirom na odigranu sezonu. Da je postojala kvota da ce se ovo desiti, ne bi bila ispod 100
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Da smo sad ispali tačno bih popizdeo. Nije nam bio dan I rezultat iz prve tekme nas je spasao. Protivnik u finalu nepoznat I sa levela ispod..
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jedan neaktivan dan i rezultat ispadanja iz LS. Steta, prvi mec je odlucio, a ja bi neazuran i sa pogresnom formacijom i taktikom odigrao i izgubio 3-1. U revansu je bilo nemoguce nadoknaditi 3 gola koja su nam trebali jer je protivnik bio za zvezdicu jaci. Ne sumnjam da bi se lose proveo da sam u prvom mecu spremio tim za njegovu 4-2U-2S-2 sa kojom uvek lako izlazim na kraj.
U revansu nereseno, jbg morao opet na sve ili nista pa primio izjednacujuci gol.
Jutros u derbiju u Ligi pobeda bez mog prisustva i preuzimanje prvog mesta na tabeli 3 kola pred kraj. Bilo je gusto i ako u zadnjem kolu dobijemo treceplasiranog, imamo titulu, ako ne, sezonu zavrsavamo bez trofeja ako YNWA sve pobedi do kraja.