Page 55 of 56 FirstFirst ... 54553545556 LastLast
Results 541 to 550 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Na glavnom profilu smo osigurali prolazak u visi rang iako nismo imali nikakav cilj u sezoni. Dogurali smo do finala lige prvaka gdje smo izgubili od starog znanca MNK Kaskade. U kupu smo odmah ispali.
    Savez je prica za sebe 1813 bodova skupili u 1.zlatnoj diviziji. Iduce sezone bez treniranja eventualno skupljanje zaliha jer necu bit bas aktivan na njemu samo vikendom zbog saveza.

Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk

Addicted Madridista's Avatar
    Bilo je i boljih sezona.. U ligi smo izgubili prvo mesto zbog gol razlike a u super ligi izgubili na penale.. Ozdemir pokidao sezonu iako je ST u formaciji 451v.. Savez se vraca na pobednicke staze..

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Addicted Madridista's Avatar
    Dupla kruna.. Sezona u kojoj uopste nismo imali sreće sa zrebom i super liga je odlican uspeh s obzirom da je LS uzeo tim od 150%.. U ligi smo bili konstantni i celu sezonu drzali prvo mesto.. Sezona u kojoj sam ulozio odredjen broj kofera na podignem Mohyeldina sa120% do 140% i to se pokazalo kao odlican potez, 54 golova,26 asistencija i 16 puta igrač tekme..
    Čestitao bih svima na osvojenim trofejima i pozeleo bih srece u sledecoj sezoni..

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_6.jpg

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Bez obzira na turbulentnu sezonu, rano ispadanje u Kupu i neprijatno ispadanje u ⅛ finala Lige šampiona, što je sve posledica mog neredovnog igranja iz opravdanih razloga, na kraju ipak višnja na vrhu da dekoriše i malo ulepša izgled neukusnog sladoleda. Titula osvojena još juče, ali dok se ne uruči pehar, ja to ne priznajem. Malo sam uneo metafore, ali generalno sam zadovoljan sezonom kakva je u stvari mogla da bude. Promene na tabeli sve do pred sam finiš. Mag Milojević het-trik za kraj, simbolično. Sledeće sezone rezultati se moraju ostaviti po strani, skupljaju se zeleni koferčići pa one tamo sezone sledi podmladak ekipe i napad na triplu krunu zbog koje sam i počeo da igram TE. Ovu stvar sam trebao još ranije da uradim, ali sam je predvideo i nisam bio dovoljno informisan, zahvaljujući kolegi @Crvena Zvezda startujem sa tim za mesec dana. Sve u svemu čestitke svima na trofejima a ovi što im je pehar izmakao, još jače sledeće sezone!

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Završena još jedna sezona:

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_6.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_7.jpg

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_8.jpg

Solidna sezona. Čestitam svima na osvojenim trofejima.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Osvojena liga i liga šampiona u prvoj sezoni sa novih 11 prvotimaca. Savez pobijedio neke levate tankere koji imaju kvalitet ali ne i znanje o igri. Trenutno na 1725 bodova i iza nas su 3 uspješne savezne sezone, cilj je nastaviti ovim tempom. Možda oslobodim jedno mjesto i potražim pomoć prijatelja, ali vidjet ću kako će kvalitet saveza da bude naredne sezone. Cilj je nekih 110-115% sa igračima koji imaju dobre atribute a nizak kvalitet.

Posebno hvala mojim filijalama: Davoru i Nikoli na super igračima koje sam dobio na pregovore.

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Čovek izrešetan u savezu. 61. nivo i aktivan na utakmici. Moj savez inače očajan.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Prvenstvo šetnja, na žalost. 10-ta titula u nizu. Kup dat članu saveza.
    Igrač sezone Hassell.
    Savez ostao u platinastoj sa 1434 boda. S obzirom da obaram kvalitet ekipe, nadam se daljem "tavorenju" tamo.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Newbie
    Evo i mog izvestaja. Najpre da se zahvalim igracima (da nekog ne bih izostavio necu navoditi imena, prepoznace se) koji su mi pomogli oko treninga i izbora igraca (do ove sezone nisam znao za pravilo da najbolje je trenirati igrace izmedju 18 i 21 godine).
    1. Osvojio sam ligu!
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_137.jpg
    2. Ali vaznije od toga je da sam za sledecu sezonu spremio ekipu od sve maldih igraca (vecina su i ove sezone igrala)
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_136.jpg
    3. Evo ovo sezonskog ucinka
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_134.jpg
    4. I sveobuhvatnog u ovih 42 sezone
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-screenshot_135.jpg
    5. Savez je prvi put usao u platinastu tako da ce sutra leci 100 tokena.
    Last edited by Gost; 03-03-2018 at 11:16 PM.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    I Delije 10-ta titula u seriji. Mnogo čudnih rezultata bilo. Nijedan individualni trening nije odrađen pa se i kofera nakupilo.
    Uzet je i kup, sezona uspešna

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Page 55 of 56 FirstFirst ... 54553545556 LastLast