1229Likes
-
Champion
-
Champion
-
Pro
-
VIP
-
Posle 7 pobeda i 10 utakmica bez poraza, Partizan nastavlja seriju od 8 utakmica bez pobede... Kad Nordeus zasere, onda zasere do kraja... Samo su preko noći prestali da igraju, od kad su pustili update... Gol za poraz primamo iz slobodnjaka u 88. minutu...
-
Apprentice
Danas sam igrao najzanimljiviju utakmicu u sezoni. Znam, 0:0, bolje da je 3:3, ali poseban dozivljaj. Derbi, ja sam po obicaju kad igram bitne utakmice u skoli, uvek mi glupi Nordeus tako nametne, ali sta da se radi. Srecom mali odmor, utakmica pocinje 2 minuta posle zvona za sledeci cas. Ali i dalje sam na odmoru. Utakmica pocinje, kad ona profesorka sa propelerom u dupetu probija se od kancelarije ka nama da bi cas poceo. I to je tako uvek, mene to nervira, uvek nesto zuri ko kreten. Ali je zove neka koleginica i odlazi u neku prostoriju, valjda racunovodstvo otkud znam. A skola rigorozna, odlazu se telefoni po ulasku u ucionicu, u suprotnom da me vidi da igram Top Eleven smanjenje ocene itd. I tako ona ode nekud, a utakmica poce. Protivnik krenuo ofanzivno od pocetka, meni odgovara nereseno, s tim sto bi mi pobeda znacila bas bas... Al ajde. Ostalo vidite sami, ne treba nikakav komentar, ja zadovoljan, da ne kazem prezadovoljan, a Wi-fi se na svaka 2 min gasi i ponovo povezuje, pa tako jedva izvrsih izmenu koju da nisam izvrsio, skupo bi me kostala, onako titule mozda kasnije. A i bonus za posed lopte... 

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
-
Apprentice
Rutinski, neizvesnost do poslednjeg kola. 

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
-
Crno beli su dobili novi dres i odmah je prekinuta crna serija... Tukli smo 3. na tabeli i skočili na 4. mesto... U napadu smo igrali sa ST od 2* i AMC od 3*...
-
Pro
-
Champion