Page 47 of 57 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 461 to 470 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

VIP
    Posle 7 pobeda i 10 utakmica bez poraza, Partizan nastavlja seriju od 8 utakmica bez pobede... Kad Nordeus zasere, onda zasere do kraja... Samo su preko noći prestali da igraju, od kad su pustili update... Gol za poraz primamo iz slobodnjaka u 88. minutu...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ann.jpg

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Danas sam igrao najzanimljiviju utakmicu u sezoni. Znam, 0:0, bolje da je 3:3, ali poseban dozivljaj. Derbi, ja sam po obicaju kad igram bitne utakmice u skoli, uvek mi glupi Nordeus tako nametne, ali sta da se radi. Srecom mali odmor, utakmica pocinje 2 minuta posle zvona za sledeci cas. Ali i dalje sam na odmoru. Utakmica pocinje, kad ona profesorka sa propelerom u dupetu probija se od kancelarije ka nama da bi cas poceo. I to je tako uvek, mene to nervira, uvek nesto zuri ko kreten. Ali je zove neka koleginica i odlazi u neku prostoriju, valjda racunovodstvo otkud znam. A skola rigorozna, odlazu se telefoni po ulasku u ucionicu, u suprotnom da me vidi da igram Top Eleven smanjenje ocene itd. I tako ona ode nekud, a utakmica poce. Protivnik krenuo ofanzivno od pocetka, meni odgovara nereseno, s tim sto bi mi pobeda znacila bas bas... Al ajde. Ostalo vidite sami, ne treba nikakav komentar, ja zadovoljan, da ne kazem prezadovoljan, a Wi-fi se na svaka 2 min gasi i ponovo povezuje, pa tako jedva izvrsih izmenu koju da nisam izvrsio, skupo bi me kostala, onako titule mozda kasnije. A i bonus za posed lopte...

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Pošto me spičio grip i zaludan ležim, pogledao sam preko saveza tvoju ekipu. Ne znam tvoje resurse, ali sa ovakvim igračima možda te usere sledeće sezone da upadneš u lak žreb i nešto osvojiš.
    Ne znam ni da li si ih ovako kupio ili si ih sam trenirao ( žali Bože kofera).
    Imaš možda 3 igrača koja ti valjaju za sledećih par sezona. Sve ostalo rasprodaj. Kupi krajem sezone 4* na 75-79% igrače od 18 godina za po 1 token. Maksimalno 2 pozicije. I treniraj samo važne osobine.
    Npr tvoj DL ima skoro isti Q dodavanje i dribling (obe totalno nebitne) kao što je Q kondicije i brzine (obe važne). Njemu ne treniraš slalom dribling, već samo trku izdržljivosti. I još takvih igrača imaš.
    Ova tri možeš ostaviti, ako im je faktor do 21, a sve ostalo pod čekić.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Da li da kupim mladost na kraju ove ili pocetkom sledece sezone?

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Rutinski, neizvesnost do poslednjeg kola.

VIP
    Crno beli su dobili novi dres i odmah je prekinuta crna serija... Tukli smo 3. na tabeli i skočili na 4. mesto... U napadu smo igrali sa ST od 2* i AMC od 3*...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1annn.jpg

Pro Rašo 76's Avatar
    Revans lige sampiona rutinski odradjen, pobjeda 3:2. Zamijenio sam ( MC, MC, AML, AMR, ST - ubacio rezerve) ,opet sam bio jaci ali sami 4%
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-liga-sampiona-3.jpg

Potencijalni rival u polufinalu, level iznad i jaci 2% ali ima neku blentavu formaciju
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-liga-sampiona-1.jpg
    Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-liga-sampiona-2.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Favorizovanje timova menadžera koji nisu prisutni, trolovanje golmana...
    Do produžetaka GK 1 odbrana od 4 šuta i ocena 5,7. U produžetcima sa popravio na 6,2. Ma da ...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Rašo 76, Steppenwolf, PFC and 2 others like this.

VIP
    Blovajte ga svi u Nordeusu, jebalo vas štelovanje lige...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1annnnn.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1annnnnn.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1annnnnnn.jpg

VIP
    Juče jedva protiv 4-3-3, protiv ekipe koja se iz sredine tabele progurala na prvo mesto... Morao sam da menjam formaciju... Igrač utakmice napadač od 4*, dao oba gola...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ao.jpg

VIP
    Prolaz u polufinale LŠ, posle poklon penala, i izdacivanja dosta jače ekipe sa nivoa iznad... A u polufinalu ekipa koju smo izbacili u kupu, posle 1-1 i 5-0...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1aoo.jpg

Page 47 of 57 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast