Page 35 of 56 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 341 to 350 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Sigurnih 4:0 za miran revanš. On je počeo 41311, ja 451V odbrana. Posle prvog primljenog gola, on prelazi na 3W13W12 i tu sam ga kontrama i dugim loptama kroz sredinu nalupao.
    Već par sezona unazad ga prangijam. Ne bi me čudilo da tankuje 2-3 sezone, samo da me izbegne.
    Ako sve bude po planu, 1/4 finale će da se odluči unutar saveza na žalost.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Bidujem za DC na 98%, čisto da vidim za koliko će da ode i kupim ga za 9 tokena... Sva sreća pa je faktor 21...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajjj.jpg

VIP
    Juče smo igrali 2 - 2 protiv ekipe koju smo tukli 2 puta u LŠ, 2 - 0 i 5 - 1... Danas poraz u borbi za prvo mesto, od ekipe koju smo tukli 1 - 0 i 2 - 0 u prvom kolu kupa...
    On je "iskoristio svoje šanse", to sve govori... Imali smo najbolju odbranu u ligi, a onda je golman "zaboravio" da brani...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajjjj.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajjjjj.jpg

VIP
    Pre 2 dana United je imao 5 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, a onad doživi prvi poraz u ligi, 0 - 2, i to od "prijatelja"... Danas trolujemo direktnog rivala, kome smo bežali 2 boda, a jači je 19%...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1aj.jpgSezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajj.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pobjeda na turniru saveza.

Polufinale protiv Stalingrad: 27-6.

Finale protiv C.A.E.R. : 22-13.

Rookie Nemanja96's Avatar
    Dobra ponuda za rezervu F26 ili 27

Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka

Pro Kole22's Avatar
    Pobeda 0-2 u gostima u prvom mecu nokaut faze LS. Igrac meca Diaz DC 25 godina. Neverovatno je da je odbrana sa njim u timu mnogo cvrsca protiv timova sa jakim krilima i ST igracima. U formaciji 3 siroko u zadnjoj liniji, Diaz je i dalje mnogo bolje resenje nego 30+% jaci Ronald Meznik koji je kupljen ove sezone. Sad cu vam to prikazati kroz fotke:

Marco Diaz na svega 91% kvaliteta DC 25 godina:

Ronald Meznik 122% kvaliteta DC 18godina, kupljen i nabudzen ove sezone:

Mecevi u Kupu protiv ekipe Luftwafe sa mutantima na krilima i ST poziciji. Ucinak Meznika u prvom mecu, rezultat 5 golova u nasoj mrezi uz jedan dat:

Drugi mec, identicna formacija obe ekipe, razlika u postavi umesto Meznika je Marco Diaz. Rezultat, mreza sacuvana uz pobedu 0-1:

Diaz se i dalje pokazuje kao neprikosnoveno resenje za DC-a kada igram sa 3 siroko u zadnjoj liniji. On je gotovo uvek medju najbolje ocenjenim igracima kada igram u toj formaciji protiv ekipa koje imaju odlicna krila i napadaca vec sezonama. Nijednom,ali nijednom nije podbacio u toj formaciji protiv jakih ekipa. Meznik ce morati jos malo da priceka da bi postao prva opcija u odbrani. E sad, da sam krenuo i prvi mec protiv Luftwafe-a sa Diazom, ko zna, mozda bi ukupan rezultat bio drugaciji. Imate li vi neko misljenje o ovakvoj statistici?

PS. Diaz je od prve sezone u timu, bio je omladinac sa 19g, tada na oko 40% kvaliteta. Hall of fame sa najvise odigranih meceva za klub, od lvl 3 je nabudzen sa 70%-80% na 120% kada sam otkrio da je zapravo F19. Od te sezone je prva opcija u odbrani.
    Last edited by Kole22; 02-18-2018 at 02:39 PM.

Rookie
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Pobeda 0-2 u gostima u prvom mecu nokaut faze LS. Igrac meca Diaz DC 25 godina. Neverovatno je da je odbrana sa njim u timu mnogo cvrsca protiv timova sa jakim krilima i ST igracima. U formaciji 3 siroko u zadnjoj liniji, Diaz je i dalje mnogo bolje resenje nego 30+% jaci Ronald Meznik koji je kupljen ove sezone. Sad cu vam to prikazati kroz fotke:

Marco Diaz na svega 91% kvaliteta DC 25 godina:

Ronald Meznik 122% kvaliteta DC 18godina, kupljen i nabudzen ove sezone:

Mecevi u Kupu protiv ekipe Luftwafe sa mutantima na krilima i ST poziciji. Ucinak Meznika u prvom mecu, rezultat 5 golova u nasoj mrezi uz jedan dat:

Drugi mec, identicna formacija obe ekipe, razlika u postavi umesto Meznika je Marco Diaz. Rezultat, mreza sacuvana uz pobedu 0-1:

Diaz se i dalje pokazuje kao neprikosnoveno resenje za DC-a kada igram sa 3 siroko u zadnjoj liniji. On je gotovo uvek medju najbolje ocenjenim igracima kada igram u toj formaciji protiv ekipa koje imaju odlicna krila i napadaca vec sezonama. Nijednom,ali nijednom nije podbacio u toj formaciji protiv jakih ekipa. Meznik ce morati jos malo da priceka da bi postao prva opcija u odbrani. E sad, da sam krenuo i prvi mec protiv Luftwafe-a sa Diazom, ko zna, mozda bi ukupan rezultat bio drugaciji. Imate li vi neko misljenje o ovakvoj statistici?

PS. Diaz je od prve sezone u timu, bio je omladinac sa 19g, tada na oko 40% kvaliteta. Hall of fame sa najvise odigranih meceva za klub, od lvl 3 je nabudzen sa 70%-80% na 120% kada sam otkrio da je zapravo F19. Od te sezone je prva opcija u odbrani.
    U obije odigrane sezone stopere mi cini jedan mlad..napucan stoper..i drugi koji je stariji i tu je oko 95%.
    Ovaj napucani uvijek ima slabiju ocjenu. I ako je za oko 20% bolji.

VIP
    Kupim DMC od 4*, ispostavi se da je faktor 21 (faktor 25 na 5*)... Odlučim da ga ne dižem, već spremam za prodaju na pregovorima... Odigra do sada 9 utakmica, prosečna ocena 8.00...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajjjjjj.jpg

VIP
    Pobeda u prvoj utakmici, protivnik zajeban, ali je moj ludi golman odbranio 6 od 6, posle 5 primljenih golova u prethodne dve utakmice...

Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?-1ajjjjjjj.jpg

Page 35 of 56 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast