Nastavlja se strahovlada u prvenstvu. Igrač utakmice da ne pominjem ko je.
Sutra protiv 2. Odlučuje se prvenstvo. U 19. kolu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nastavlja se strahovlada u prvenstvu. Igrač utakmice da ne pominjem ko je.
Sutra protiv 2. Odlučuje se prvenstvo. U 19. kolu.
Za sve koji pitaju za postavku protiv ove ili one formacije.
Evo za ovu. 3W-1MC-4-2.
Pošto me spičio grip i zaludan ležim, pogledao sam preko saveza tvoju ekipu. Ne znam tvoje resurse, ali sa ovakvim igračima možda te usere sledeće sezone da upadneš u lak žreb i nešto osvojiš.
Ne znam ni da li si ih ovako kupio ili si ih sam trenirao ( žali Bože kofera).
Imaš možda 3 igrača koja ti valjaju za sledećih par sezona. Sve ostalo rasprodaj. Kupi krajem sezone 4* na 75-79% igrače od 18 godina za po 1 token. Maksimalno 2 pozicije. I treniraj samo važne osobine.
Npr tvoj DL ima skoro isti Q dodavanje i dribling (obe totalno nebitne) kao što je Q kondicije i brzine (obe važne). Njemu ne treniraš slalom dribling, već samo trku izdržljivosti. I još takvih igrača imaš.
Ova tri možeš ostaviti, ako im je faktor do 21, a sve ostalo pod čekić.
Vidis slabo nekako vodim racuna o buducnosti tima. Usresredim se na trenutnu sezonu i tu sve staje. Ovde mi jedino desno krilo igra u prvoj postavi, ove nekako i ne treniram osim za bonus. A to je izgleda velika greska, sa gotovo indenticnim timom (doveden samo golman, levi bek i ofanzivni vezni) sam prosle sezone osvojio Ligu sampiona i sticajem okolnosti bio 2. ligi. Nekako mi je kup uvek bio baksuzno takmicenje gde mi je najveci plasman ⅛ finala. Hvala na izdvojenom vremenu i potrudicu se da uradim ovo sto ti kazes s tim sto bih ostavio i Milojevica (prezimenjak) jer decko bez obzira na moral i kondiciju gotovo svaki mec asistira, a jedini je napadac. Moze li slika tvog saveza pa da se sprijateljimo?
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Odoše tokeni
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk