PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Sisajte mi kurac nordeusovci, jebem vam sve po spisku!!!
Tri jebena gola primamo posle kornera!!! Izvođač kornera ima specijalnost, centaršut mu na 66%, a 3 asistencije ubije!!! Pereda ima specijalnost za slobodnjake, šut na 203%, 14 utakmica ne može da pogodi okvir gola, a i kad pogodi, odbrane mu!!! Ma nasisate mi se kurca do sledeće nove godine, mamu vam jebem nenormalnu!!! Svaki put kad sam uzeo da treniram igru glavom i odbranu od centaršuta, počnemo da primamo golove posle kornera!!! Pa bar da je protivniku igra glavom na 200%, nego jednom na 63%!!! Serem vam se u algoritam i te vaše proračune, nabijte ih mami u dupe!!!
Pobeda u još jednom derbiju. Taktika je ona sa čovekom i ofsajdom.
A ovaj prijatelj što je pomerio vreme utakmice, može da me poljubi u čokoladnu stranu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Tri jebena gola primamo posle kornera!!! Izvođač kornera ima specijalnost, centaršut mu na 66%, a 3 asistencije ubije!!! Pereda ima specijalnost za slobodnjake, šut na 203%, 14 utakmica ne može da pogodi okvir gola, a i kad pogodi, odbrane mu!!! Svaki put kad sam uzeo da treniram igru glavom i odbranu od centaršuta, počnemo da primamo golove posle kornera!!! Pa bar da je protivniku igra glavom na 200%, nego jednom na 63%!!!
I ja imam igraca ( AML 7* ) kome je spec korneri i centarsut 200%+ ali njegove asistencije iz kornera su totalni random, nazalost. izvede 10 kornera na tekmi i nista a na sledecoj iz recimo 3-4 kornera ima dve asistencije. jebiga, tu se ne moze nista. a druga stvar, recimo kada bi se radio trening po zonama i zadnjoj liniji vezbao trening "odbrana centarsuta" i da onda ta ekipa redje prima golove iz prekida, ali to njima nikada nije bilo na pameti i ne verujem da ce ikada to uvesti.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522