Results 1 to 10 of 568
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 102 - 4. februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Pošto me spičio grip i zaludan ležim, pogledao sam preko saveza tvoju ekipu. Ne znam tvoje resurse, ali sa ovakvim igračima možda te usere sledeće sezone da upadneš u lak žreb i nešto osvojiš.
    Ne znam ni da li si ih ovako kupio ili si ih sam trenirao ( žali Bože kofera).
    Imaš možda 3 igrača koja ti valjaju za sledećih par sezona. Sve ostalo rasprodaj. Kupi krajem sezone 4* na 75-79% igrače od 18 godina za po 1 token. Maksimalno 2 pozicije. I treniraj samo važne osobine.
    Npr tvoj DL ima skoro isti Q dodavanje i dribling (obe totalno nebitne) kao što je Q kondicije i brzine (obe važne). Njemu ne treniraš slalom dribling, već samo trku izdržljivosti. I još takvih igrača imaš.
    Ova tri možeš ostaviti, ako im je faktor do 21, a sve ostalo pod čekić.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Vidis slabo nekako vodim racuna o buducnosti tima. Usresredim se na trenutnu sezonu i tu sve staje. Ovde mi jedino desno krilo igra u prvoj postavi, ove nekako i ne treniram osim za bonus. A to je izgleda velika greska, sa gotovo indenticnim timom (doveden samo golman, levi bek i ofanzivni vezni) sam prosle sezone osvojio Ligu sampiona i sticajem okolnosti bio 2. ligi. Nekako mi je kup uvek bio baksuzno takmicenje gde mi je najveci plasman ⅛ finala. Hvala na izdvojenom vremenu i potrudicu se da uradim ovo sto ti kazes s tim sto bih ostavio i Milojevica (prezimenjak) jer decko bez obzira na moral i kondiciju gotovo svaki mec asistira, a jedini je napadac. Moze li slika tvog saveza pa da se sprijateljimo?

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by PFC View Post
    Vidis slabo nekako vodim racuna o buducnosti tima. Usresredim se na trenutnu sezonu i tu sve staje. Ovde mi jedino desno krilo igra u prvoj postavi, ove nekako i ne treniram osim za bonus. A to je izgleda velika greska, sa gotovo indenticnim timom (doveden samo golman, levi bek i ofanzivni vezni) sam prosle sezone osvojio Ligu sampiona i sticajem okolnosti bio 2. ligi. Nekako mi je kup uvek bio baksuzno takmicenje gde mi je najveci plasman ⅛ finala. Hvala na izdvojenom vremenu i potrudicu se da uradim ovo sto ti kazes s tim sto bih ostavio i Milojevica (prezimenjak) jer decko bez obzira na moral i kondiciju gotovo svaki mec asistira, a jedini je napadac. Moze li slika tvog saveza pa da se sprijateljimo?

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
    Samo preko FB. Nismo isti server.
    Bob Rok

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Samo preko FB. Nismo isti server.
    Bob Rok

Jebao ih server