Kako ti "mutanti" igraju?
Inace da kazem da sam kompletirao tim. Na 3 igraca iz prosle sezone dodao sam jos 2 koja su za treniranje i za zadrzati. Ovo ostalo je popunjavanje rostera. Na 107% sam.
Ocekujem opet triplu i da vidim sa savezom sta se moze. Ostanak u prvu zlatnu je obaveza i cilj. Ne vjerujem da se moze bolje, obzirom da su slabo aktivni.
Last edited by Petar Radulovic; 03-06-2018 at 02:22 PM.
Verovatno su mnogo bolje igrali, dok nisu limitirali skilove na 340%... Kwedi igra dobro, ali verujem da bi igrao dobro i da nije mutant... Verovatno je potrebno više od jednog mutanta, da bi to bili vredno truda...
Da se javim i ja. Nova sezona, ciljevi sto dalje dogurati u svim takmicenjima i pokusati osvojiti Ligu. Tim je isti iz prethodne sezone, stim da dvojica omladinaca upadaju u prvi tim sa 19g DC i DL(ML,AML). Ovo mi je prva sezona kada cu imati toliku dubinu u postavi da imam prakticno dva tima na raspolaganju, iako ce rezerve (bivsi prvotimci) biti slabije za 10-15%, bitne vestine ce im biti bolje nego omladincima koji su upali u prvu postavu (ima ih 4 sa 19g). Jedina dva igraca za koja nemam adekvatnu zamenu su 22.g golman i 20.g napadac.
Sto se tice takmicenja, posle par sezona, najzad nas je Nordeus ostavio da se takmicimo sa timovima sa naseg nivoa. Ali, resili su da sve najjace timove sa mog nivoa stave u ista takmicenja, tako da imamo situaciju da je 1/16 finala Kupa u proseku na oko 100% kvaliteta sa aktivnim i dobrim menadzerima koje pratim sezonama unazad. U Ligi Sampiona ista prica, stim da je za nijansu manje kvalitetnih timova. Ipak, grupa nam je egal, tako da ce biti zanimljivo.
U narednoj rundi Kupa igramo sa 12% jacim rivalom koji je ponovio nivo, tako da nisam jos siguran da li je aktivan ili ne.
U Ligi malo slabija konkurencija nego prethodnih sezona, ali opet je tu 4-5 odlicnih timova koji ce nam konkurisati za titulu. Izdvajam Luftwaffe (2 puta nas izbacili iz Kup takmicenja), Adib FC (jednom igrali Ligu, oba puta porazeni, na kraju bili treci, ali preko njega dosli do Kupa odmah naredne sezone), Navalitros (nismo igrali, sezonama donosio triplu), MightyAlex i MKS koji je proslu sezonu zavrsio na 5-6 mestu u nasoj Ligi. I Real Murcia koji nam nije poznat, a sa nama je i u grupi LS. Svi rivali su nam potencijalni protivnici u Kupu i LS.
Last edited by Kole22; 03-06-2018 at 02:58 PM.
Pobeda na otvaranju LŠ. Ovaj mi je i u prvenstvu. Igrač utakmice? Pa naravno Hassell
U prvenstvu samo jedan 79%. Ostali između 90 i 100% i jedan 109%. Ja sam na 96. Videćemo šta će biti.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I Delije otvaraju LŠ pobedom. Zvezda Danica ugašena.
Ove sezone jedina ambicija opstanak sa savezom u platinastoj. Naravno, ako se ukaže prilika za koji peharčić, poneću ga kući.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522