PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Imaš na engleskom delu foruma objavu. Pre jedno 2 meseca.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Mrsav start u Ligi, samo 2-0, protiv protivnika slabijeg skoro celu zvezdicu. Veceras otvaranje Lige Sampiona, protivnik dobro poznat. Izabrao je ultra def varijantu 5-4-1 ravno, pa i ja morao da promenim u 3-2-3-1-1. Videcemo kako ce to ici, nesto ne stima bas najbolje na pocetku sezone. Rizikovao malo sto sam krila ostavio iz prethodnih 4-5 sezona, obojica su vec napunila 23 godine, a nisu mi nesto izbalansirani po volji. Racunao da ih drzim do 25., ali izgleda da cu morati vec sledece da im trazim zamene.
Mene je nordeus kaznio zato što imam a ne trošim, mogu da ga sisaju, par jačih klubova po 10-15% od mog su završili u slabijim ligama; kupovima i CL. Ovako, u kupu sam dobio 6 jačih timova; u Ligi prvaka 27 jačih timova; a u ligi sam definitivno najslabiji tim (bio sam na 103% prvog dana, sada 110% a drugi i treći najgori u ligi su 117% i 119%, svi ostali od 120 do 133%).
Ubjeđen sam da mi je ovo namješteno pa kako treba da se ponašam. Ovo je moje zadnje javljanje na forumu, tapatalk je već obrisan. Ćao drugari, nemojte šta zamjeriti.