More, 4 golmana sam promenio, tek sad vidim da je i Fabry branio jednu utakmicu, pre nego što sam ga oterao u 3PM...
Odoleo u prvom mecu 1/16 Kupa. Protivnik jaci celu zvezdicu, pratio je mec, imao 15% bonusa na posed i posle 2-0 pravi izgleda neke greske u postavci i omogucava nam u finisu damo 2 gola i izbegnemo poraz iako nisam bio online. Nisam se tome nadao, dosta je jaci na svakoj poziciji.
Za 15-estak minuta prvi derbi u Ligi. Tu smo negde.
U svakoj normalnoj igri, ovde bi moralo da stoji 15:1. 2DC i 2DMC. To mu je cela odbrana.
Hassell danas samo asistencije delio. Mrzelo ga da šutira. Naravno da je ponovo igrač utakmice bio.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Protivnici u prvenstvu
Dajte mi link za support? Imam i dalje problem sa reklamama, a nigde mi ne daje opciju za kontakt.
Idi na "?" (slika 1). Izaberi temu (slika 2). U gornjem desnom uglu imaš simbol sa poruku podršci (slika 3)
U prvom kolu prvenstva dobije moj MC dupli žuti. Danas ispomeram igrače. Zakasnim na početak tekme, ubace mi AMC na njegovu poziciju. Ok, pređem sa 451V na 4231 da ne pravim izmenu na početku utakmice. Loše bi po mene. Izmena se izvrši, vratim na 451V defanzivno, Hassell-u dosadilo da gleda šta panjevi rade i uzme stvar u svoje noge. Naravno, ni ova utakmica nije mogla proći bez crvenog za mene.