Veoma los start sezone. Posle ispadanja u Kupu, 3 zaredom neresene u Ligi, jedan trol i dve utakmice u kojima primamo golove pred kraj meca. Dovoljno tek za 5. mesto. Jedino u LS sve tri pobede, prvi put posle duzeg vremena imamo takav start.

Posle 3 pobede u Ligi, dve protiv direktnih konkurenata za titulu, trenutno su drugi i treci, desava se da isgubimo dobijene bodove protiv 20% slabijeg rivala.

U narednom kolu, opet derbi, protivnik jaci 10%, vodimo 2-0 i primamo dva brza gola u zadnjim trenucima meca i gubimo 2 vredna boda protiv direktnog konkurenta. Da ne pricam da protivnik nije zasluzio bod.

U sestom kolu, juce, opet derbi, i prvi mec koji nisam ispratio, i kazna stize u 87. minutu za konacnih 1-1 iako smo opet bili dominantni.

Od cetiri velika derbija, dobili smo 2 i 2 odigrali nereseno. Pobede protiv adib fc i Real Murcia-e, to su im jedini porazi za sad. Tabela posle 6 kola izgleda ovako:

Liga Sampiona za sada jedina svetla tacka u ovoj sezoni.

Ukupan ucinak u sezoni dosta skroman iako imamo samo jedan poraz, odlucujuci u Kupu protiv 20% jaceg rivala.

@Crvena Zvezda
Video sam tvoj post gde si dobio dosta jaceg rivala u savezu. To se i meni dogadja stalno u zadnja 2-3 turnira, i pitam se kojim kriterijumima se vode kada zrebaju? Poslednji put sam dobio tim koji je 25% jaci od mene i koji je gledajuci njihov savez treci po jacini u tom savezu, a ja ubedljivo najslabiji clan u mom savezu. Ni ja ne kontam tu logiku zrebanja za turnire saveza u zadnje vreme.