Treća utakmica zaredom bez pobede... Kada Nordeus kaže da igrači neće da igraju, oni neće da igraju... Džabe promena formacije i taktike...
I majku vam jebem nenormalnu, kada ćete rešiti problem sa krilima koja se trpaju u sredinu, ako ih gurneš napred, i sa izmenama, koje se ne dešavaju dok ne pomerim random igrača levo desno po terenu???
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pereda, 7 uzastopnih utakmica, ni gol, ni asistencija eeeej!!! Jebem vam mater, zato što ste mi istrolovali najboljeg igrača!!!
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
odlican rezultat protiv 18% jace ekipe.
priznajem, ovo nisam ocekivao. niko nije dobio ocenu nizu od 7.0 i imao sam cak 11 suteva u okvir gola a moglo je da bude i vise golova ali je protivnicki golman imao 6 odbrana. i ovde sam igrao na kontre i bonus kondicija.
posle 45 minuta sam imao dvojicu pozutelih i iako su rezerve dosta slabije, ipak sam ih promenio. rezervni AMC je bio odlican sa golom i asistencijom.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma brate, ovo je kurac od igre, kada ti unapred znaš da će, bez obzira na formaciju taktiku i treninge, ekipa samo stati sa igrom u jednom trenutku... Možeš da se jebeš... Već 4. utakmica bez pobede, a bili smo prvi, sa 4 boda prednosti... Igra protežira 4-3-3 formaciju i bilo koju drugu sa 3 igrača u sredini terena...
![]()