Pereda, 7 uzastopnih utakmica, ni gol, ni asistencija eeeej!!! Jebem vam mater, zato što ste mi istrolovali najboljeg igrača!!!
Pereda, 7 uzastopnih utakmica, ni gol, ni asistencija eeeej!!! Jebem vam mater, zato što ste mi istrolovali najboljeg igrača!!!
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
odlican rezultat protiv 18% jace ekipe.
priznajem, ovo nisam ocekivao. niko nije dobio ocenu nizu od 7.0 i imao sam cak 11 suteva u okvir gola a moglo je da bude i vise golova ali je protivnicki golman imao 6 odbrana. i ovde sam igrao na kontre i bonus kondicija.
posle 45 minuta sam imao dvojicu pozutelih i iako su rezerve dosta slabije, ipak sam ih promenio. rezervni AMC je bio odlican sa golom i asistencijom.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nije prvi put da mi baguje igrica. Naime, desava se da preko noci igraci ne dobiju staminu... Sinoc oko 2h su igraci mi bili na istoj stamini na kojoj su sada.
Mec je za nekih sat i na mecu ce oni vrlo vjerovatno biti u fullu, ok. Ali ne znam zasto se to desava, ima li neko slicno iskustvo?
Odgledah i 10tak videa za zelene kofere, nijedan nije gore uracunat. Vjerovatno ce se kasnije upisati...ali eto i to baguje.
Last edited by Petar Radulovic; 03-16-2018 at 12:19 PM.
6/6. Za dalje i nebitno, cilj ove sezone je plasman medju prva 4 u ligi.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока