Uspeli smo da preokrenemo protiv 10% jaceg u gostima..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Uspeli smo da preokrenemo protiv 10% jaceg u gostima..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Strada srce od ovoga. Ništa nije obećavalo prolaz, kad BAM sa 30 m od strane beka i gotovo. @Alexa FC karma je čudo.
Prva nerešena ove sezone.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Last edited by PFC; 04-21-2018 at 09:06 PM.
Ni kriv, ni dužan sam prošao dalje, u polufinale LŠ... Posle 1-3 u prvoj utakmici, kod kuće, juče, posle bug-a, utakmica je simulirana tek na kraju dana... Kao što sam i pretpostavio, bilo je 3-0 za nas, jer to je Nordeus...Utakmica je simulirana kao da su igrali igrači koje sam spremio za današnu utakmicu, a skinuta im je kondicija, kao da je odigrano u pola 4 noćas... Tako da znate za ubuduće, kad se utakmica ne odigra u predviđenom terminu...
![]()
Otišlo sve u .... sa igrom.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
gledam jednu dnevnu ponudu i ne verujem sta vidim. znaci, igrac na preporuku( 19 - 21 god.) kosta 79 tokena bez novca dakle, dve pozicije i 119% a za ovog od 123% ( 23 god.) traze novac i 199 tokena.
kakvo oni misljenje imaju o ljudima koji igraju njihovu igricu? da su totalni retardi koji trose tokene bez imalo razmisljanja? stvarno ne razumem!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jednom u cetiri sezona izlazi f19 19g na preporukama, barem kod mene. A o ovim dnevnim igracima ne treba trositi reci, mada sam siguran da imaju prodju kod mnogih, zato ih i nude za veliki broj tokena. Mozda bih se i ja upecao, da nisam pratio forum, ko zna? I posle se ti koji ih kupuju, zale na mutante i sto slabije timove ne mogu da pobede.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd