Katastrofa koliko bagova na balkancu, u poslednjih nedelju dana...
- Domaćin i gost igraju u dresovima iste boje, na 2D animaciji...
- U izveštaju posle utakmice se ne vidi ko je izašao iz igre, samo ko je ušao sa klupe...
- U izveštaju se ne vidi ni ko je asistirao kod golova...
- Kada igram u gostima, nema izveštaja asistenta, a kada igram kod kuće, dobijem i izveštaj protivnika...
- Revanš utakmica u LŠ nije ni odigrana, pa je simulirana na kraju dana, kao da je igrana posle ligaške utakmice, a ne pre... Ligašku sam mogao da gledam samo kao posmatrač, nikako da menjam taktiku...
poraz u finalu Kupa i ovo mi je druga sezona zaredom kako gubim u finalu.
samo sam 2% slabiji ali ekipa je podbacila. u napadu sam jaci 15% ali protivnik je jaci i u odbrani i vezi i nazalost poraz. zanimljivo, njegov MC mi je presudio.
poceo na kontre, posle iskljucio kontre a u drugom delu presao sa krila na uski dijamant ali nije islo.
kakav bezobrazluk od strane nordeusa. potrosim 8 plavih kofera da ekipa bude u fulu i posle tekme svim ali svim igracima padne moral i 12 plavih za savrsen moral. nema sanse da cu ikad vise popravljati moral za finala. stvarno bezobrazluk!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Revansirali smo se protivniku za ispadanje u ranoj fazi kupa.. nadam se da cu uspeti da prodjem.. u ovoj tekmi se potvrdilo da kad napravite izmenu pri koliko toliko povoljnom rezultatu primate gol sto je stvarno glupost..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Derbi kola završen i titula overena:
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Izgleda da je balkanac test server xD