2085Likes
-
Addicted
Pobeda u prvenstvu protiv ekipe slicnog kvaliteta. Odbrana odradila odlican posao, svi imali ocenu preko 8!
Sledeci mec igramo protiv ekipe koja tankuje
-
Addicted
Prvo cu vam jebati mater zato sto ste me ubacili u grupu sa level up timovima kvaliteta 144,120,115%.. Onda bih vam jebao mater zato sto mi ne date da aktiviram bonuse, pa bih vam jebao mater zato sto smo smo omasili brdo zicera dok je protivnik svaku jebenu sansu iskoristio cak smo imali i vise suteva ha ha ha... Popravite igricu manite se mini igara
-
Champion
Može cela poslednja linija da dobije ocene preko 7, ali ako golman 5,9 ubode, jbo si ježa. Inače poslednji na tabeli, totalno neaktivan.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
-
Moja omiljena akcija na Top Eleven-u...
-
Ovo je postalo besmisleno igrati... Skoro da je nemoguće dobiti utakmicu, kada protivnik nije prisutan... I nikakve promene u taktici ne utiču na to da tim počne da igra drugačije... Ekipa je skoro na 100%, a igraju kao da su svi jači bar 2 zvezdice...
-
United... sinoć... pobeda...
-
Addicted
Pozdrav,novi sam na forumu.Moj klub se zove FC BARCELONA.Želim vam puno sreće ove sezone.
-
-
Majku vam jebem, 3-1 sam vodio!!! Jebo vas "nije nam bio dan" više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Addicted