Prvo poluvreme dominacija, u drugom crveni i raspad sistema. Izvukosmo bod da zadrzimo 3 boda prednosti.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Prvo poluvreme dominacija, u drugom crveni i raspad sistema. Izvukosmo bod da zadrzimo 3 boda prednosti.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Za sada sve ide po planu:
Kup veliko iznenađenje.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Chavasco na veliko iznenadjenje nastavlja da rastura ove sezone. Nisam ocekivao ovakav ucinak od njega. Mnoogo golova je dao iz slobodnjaka.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Fenomenalno otvaranje drugog dela prvenstva. Izgleda da su svi počeli da igraju za mene.
Prolazak u cetvrtfinale super lige. Nakon poraza na svom terenu 1:0 menadzer protivnicke ekipe nije bio prisutan, a ja sam promijenio formaciju u 4-2-3-1 ( ofanzivna). Kod prvog gola imali smo malo srece ( penal za moj tim ), naceli smo rivala.
Poslije sam isturio AML i AMR skroz napred , formacija 4-2-1-3 i uvalimo jos tri komada za konacnih 4:1
Bice gusto u cetvrtfinalu
Odigrali smo "jesenji" dio sezone, i za sada stvari stoje odlicno, ali tek dolaze najjaci mecevi i trenutak kada se sve lomi, u ligi u kojoj su svi maksimalno aktivni.
Iako je tim na fascinantnih 163%, nije lako ni protiv onih najslabijih koji su na 135-140%, uvijek je napeto.
3-4 kluba su izmedju 135-140%, 7-8 klubova su izmedju 140-150%, a glogovica , roma i mi pre 160%.
U Ligi Sampiona danas revans gdje bih bez vecih problema trebao da potvrdim prolaz.
U Kupu polufinale i veliki derbi, prosle godine u Finalu Lige sampiona se sastali, vodio sam 3:1 do 75 min, a onda njegov tim preokrece na 4:3 bez njega i bilo kakvih promjena
Bice opet napeto : )
Dobre vijesti stižu iz FK PARTIZANA!
Što se tiče Lige,ostvarili smo pobjedu od 5-0,a drugoplasirani je žestoko trolovan pa smo sada na 5 bodova prednosti.Jedan od naših igrača se povrijedio,ali je povreda sanirana upotrebom crvenih koferčića
U Ligi Šampiona smo pobjedom 2-0 ovjerili plasman u četvrtfinale,ukupnim rezultatom 8-0.
Još jedna dobra vijest je da smo prešli na 17.nivo treninga i otključali smo 6.vježbu za trening.
P.S.Puno sreće svima u finišu sezone!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока