Obavještenje:
Sjutra ujutru u 11:54 igram Finale Lige Šampiona.Volio bih da me podrži ko bude u prilici.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Obavještenje:
Sjutra ujutru u 11:54 igram Finale Lige Šampiona.Volio bih da me podrži ko bude u prilici.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Slazem se
Ali ako vec psuju, neka bude ******** upuceno onima koji su zaduzeni za odredjene stvari oko igrice, mislim da nije ok da se psuje svima redom.
Necu nikoga da branim, samo iznosim svoje misljenje, neko ce se sloziti, a neko ne.
Uvijek je postojala crna ovca u svemu ali ne treba zbog toga kriviti sve.
U ostalom svi se mi u svojim privatnim zivota susrecemo mozda i sa gorim stvarima, ovo bi trebala biti jedna vrsta zabave
Tek ćeš ti doživeti pravi trol. Tamo za jedno 4-5 sezona, kada celo prvenstvo ne možeš ni jednu tekmu da dobiješ, a najjači si. Tada lepo na zidove ćebad, a na pod dušeke da staviš. Inače ode i računar i tablet i mobilni u k.... Zato opušteno. Malo ste preterali poslednjih dana, ali se razumemo. Hvala.
poraz u prvenstvu i sada se situacija komplikuje. i dalje imam prednost (+2) i treba da gostujem 6-tom na tabeli i da docekam kod kuce treceg.
Posto sam vec posle pola sata bio u zaostatku, prelazim na napadacku igru a kasnije i ubacujem drugog ST-a umesto DMC-a. ali nista, do kraja ostajem na tri suta u okvir gola koje sam imao i u 30. minutu. golman 4 osmice a onda danas ocena 5.4.
Ovaj menadzer mi je pravio probleme i u prosloj sezoni tako da je dobar takticar.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Bas svaka cast, kreatorima igre...
Igram malocas sa reprezentacijom protiv Norveske i u sred utakmice me izbaci zbog neke greske pri povezivanju ili sta vec... Ponovim utakmicu, samo sto je pocela eto ga opet. Udjem ponovo da probam, kad imam sta i da vidim. Kondicija tima oko 65-70%.
I sta, sad ja sam kriv zbog njihovih problema sa serverom i trebam da trosim kofercice?
Nije mi jasno zasto nisu napravili da se utakmica igra i kad menadzer nije u igri, onako kao sto se igra i u normalnom rezimu?
Ovo je stvarno bzv...