E ovaj derpe samo protiv mene igra. Biće gusto za titulu, kao što rekoh.![]()
E ovaj derpe samo protiv mene igra. Biće gusto za titulu, kao što rekoh.![]()
Počela priprema tima za sledeću sezonu. Da vidimo šta valja, šta ne i onda na poljanče preko leta da uče fiziku.![]()
Zavrsena 10. sezona. Skor: 45-2-2, gol razlika 206-33. Najbolja sezona u istoriji, ipak nedovoljno za drugu triplu krunu.
Ukupan broj trofeja: 8 liga, 5 LS, 4 Kupa.
Kup smo izdominirali bez poraza i neresene sa gol razlikom 59-9 na 11 meceva. LS je bila odlicna, ali nismo imali srece da prodjemo u finale. U Ligi smo imali najslabiju konkurenciju u poslednjih 4-5 sezona.
Chavasco iznenadjujuce apsolutni MVP ove sezone. Gras odlicna sezona po ocenama, ali statistika mu je bila ispod ocekivanja s obzirom koliko sam ga napucao pocetkom sezone.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Au ljudi pojede mi živce današnja utakmica.
Paralelno se igraju utakmice za titulu.
Rival, inače član saveza, puni protivnika ko papriku.
Meni najbolji igrač trolovan. Celu utakmicu ocena ispod 7. 3 slobodnjaka šalje pored ili preko gola. Krećem ofanzivnije, menjajući DMC sa krš AMC. I 89. minut. Poslednji korner. Centaršut Hassell, MC Camargo glavom kao maljem za pobedu i titulu.
Šta reći sem: odo' ja na pivce.![]()
Sezona na 43. levelu je zavrsena.. U ligi iako nisam bio najjaci izdominirao sam sezonu pre svega zato sto me nordeus nije trolovao. U kupu smo lagano stigli do finala gde nas je cekao 150% tim i tu nismo mogli nista.. U LS sam ispao rano tako da je sav fokus bio na ligi.. Mohyeldin je izneo jos 1 sezonu, Todorovic koga sam platio 79t neocekivano odlicno je odigrao i bio najbolji asistent..
![]()
Evo malo online saveta za ovo novo takmičenje![]()
Evo i konacne tabele kod mene...
I nesto bih vas zamolio. Nisam hteo da postavljam pitanje u ovoj temi pa ako mozete da odete ovde > https://forum.topeleven.com/dodajte-...rijatelja.html
Ako neko zna resenje neka kaze. Unapred hvala!
Hoće li opet da dopunjava kondiciju na 99%, sutra, na startu nove sezone?