Hoce sa sramnom kompenzacijom da poprave stvari. Ovo je idiotizam. Mia naravno nema veze sa ovim, ali ovakav odnos je nesto sto mene zaista odvraca od igranja ove igre. Da se ne vracam sta se desilo u prvom mecu 1/2 LS, ali promenio sam termin meca da bih mogao da pratim, a oni likovi misle da sa 10T rese problem. SRAMNO I BEDNO. Gospodo, zaustavlja se sezona i ponavlja dan kada su ubagovani algoritmi i oboreni serveri. Znate, ne mozete sve predvideti, zato je potrebno imati spreman plan B. Vama je jedini plan dati 10T ljudima i preci preko toga. Mislim da 99,9% ljudi ne igra ovo zbog tokena. Nula ste kada je u pitanju vas odnos sa zajednicom! I 100T da date nece kompenzovati ovakvu gresku. Sta ce meni vasih 10 ili 100 dodatnih tokena??? Samo resimulacija odredjenog meca ili celog dana moze popraviti sliku o vama, odnosno kada pokazete da vam je zaista stalo da bude sve regularno i u korist svih ljudi koji igraju vasu igru, a naravno na vasu stetu kada se dogode havarije u vasim sistemima.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока