daklem prvu tekmu u kupu dobijem u gostima 1-0 i maloprije igramo uzvrat, ja pratim tekmu i imma +11% na posjed i vodim 2-0 do 76 minute i onda od te minute do 84 on zabija 3 ****ing gola i prolazi dalje
dakle moje osvjezavanje momcadi i pracenje su znacili apsolutno nista jer je presveti random odlucio da MORA on proci dalje
e pa - od mene vise ni euro na ovu igru, cestitam , jos jedan kupac izgubljen
Pa jeste bilo reseno jer je kapiten i najbolji igrac koji je u tom trenutku jedini igrao sa formom 7 dobio crveni. Posed je slucajno uhvacen u tom trenutku inace je zavrsena sa 53-47% za goste normalno izgubio sam kao i ostalih 66% utakmica na svom terenu ili ti dve trecine. Poenta je crveni u prvom minutu bas sam guglovao da nadjem neku utakmicu sa crvenim u prvom minutu i nasao na zvanicnim UEFA/FIFA listama`86 na svetskom prvenstvu i 2000. golman koji drzi rekord sa 13 sekundi, ovo je izgleda treci mec . Tih prvih pet kola na mom serveru su bili penali, crveni, zuti golovi, povrede u prvih pet minuta na svakoj utakmici tkzv. random. A kazes pobedjuje se sa igracem manje lagano moze, ali je to u ovoj aplikaciji standardno.