Najvise volim specijaliste za kornere i slobodnjake. Za slobodnjake je veoma dobro odradjena osobina jer ranije sam imao u tim igraca sa 3 zvezdice svaki slobodnjak leti preko zivog zida 95% njih. Dao je 45 golova u sezoni od toga minimum 35 iz slobodnjaka
Sto se tice kornera evo stoper koji mi je specijalac za kornere celu sezonu izvodi kornere i imao je ukupno 20 asistencija![]()
1 na 1 za igraca nije losa osobina ali ipak malo ne stima...
Drbler je dobra osobina samo za krila ili centralne veznjake zna da posluzi jer imam jednog takvog
Napadac iz senke, veoma losa osobina skoro nista ne znaci.
Plejmejker: Dobra osobina koja se ne primecuje u igri naravno najbolja je za zadnjeg veznog. Ne primecuje se ali ipak je to odlicna osobina za DMC-a
Specijalista za penale: Ta osobina sluzi onako 50% ... verovatnoca da ce postici gol je 80% e sada moze se desiti i da promasi kada je bitno ako nema dovoljnu psihicku spremu. To je ona treca kutijica dole kojoj se dodaju skilovi
Odbrambeni zid: do sada nisam imao igraca sa takvom osobinom mislim da bi najbolja bila bekovima koji sprecavaju centersut ..
i Igra glavom: Solidna osobina moze se trenirati samo na stoperima jer valjda tu njima treba u duelima i posle kornera, mada steta sto ne moze ta osobina da se trenira spicevima jer i njima treba da posle centarsuta udare loptu glavom![]()

15Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote