Koja vam je omiljena specijalna osobina koju igrač može imati i šta mislite koliko ona utiče na kvalitet nekog igrača tj. sa druge strane na njegovu igru?
Koja vam je omiljena specijalna osobina koju igrač može imati i šta mislite koliko ona utiče na kvalitet nekog igrača tj. sa druge strane na njegovu igru?
Pa vidi ovako...
Sve su dobre...samo da igrac poseduje bilo koju...uopste mi nije vazno...
Meni je najbolja napadač iz senke.
Ja sam imao jednog napadača iz senke i samo je senka bio
Kada sam shvatio da specijalnosti sluze kao ukras? Odmah.
Kada mi je to potvrdjeno u praksi?
Igrao sam cetvrfinale lige sampiona protiv Q12 slabijeg rivala. Oba meca (usled bagova) zavrsena su 0:0 i pristupilo se penalima. Moja prva 3 izvodjaca su bili specijalisti za penale. Sva trojica su promasili penal i ispao sam.
Naredne sezone u polufinalu kupa protiv Q10 slabijeg oba meca zavrsavaju 1:1 i opet penali. Opet sva 3 specijalista za penale mase i stvari su jasne.
Meni specijalista za slobodnjake svaki drugi slobodni udarac da gol
Ja nikad ne stavljam da mi specijalista za slobodnjake šutira iste, jer uglavnom nije najbolji šuter u ekipi
Moguće. Jedino sa čime do sada nisam zakazao je odbrambeni zid i napadač iz senke, mada vidim da se mnogi žale na sve specijalne osobine. Ako je stvarno tako loše odrađeno kao što pričaju, trebali bi da porade na tome, a ne da nas lože bzvz