Lagani prolaz dalje gde nas ceka proslogodisnji finalista LS. Ima solidan tim, ali bi trebalo dobiti ga u dvomecu.
Statistika tima do sada. DL Aleksic igra najbolju sezonu za klub. Na 9 meceva 7 pogodaka uz prosecnu ocenu 8 u svim takmicenjima. Udarni trio odlican za sad. Deremo sve redom, a timu konstantno pada moral. Svakog dana po 20 bustera mi treba da bi ih podigao do maksimuma. Zna li neko razlog?
Last edited by Kole22; 06-01-2018 at 04:14 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Žestoko sam istrolovao protivnika u 1.kolu grupne faze Svjetskog prvensta.Imao sam igrača manje i povredu,ali je Nordeus bio na mojoj strani.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Je tu ako pobedis u finalu, dobijas igrace za svoj tim ili se varam ?
idemoooooooooooooooo
kao sto napisah juce, necu biti u mogucnosti da pratim mec i poraz kod kuce. dzaba priprema ekipe sa kondicijom i moralom, i sa trening bonusima na 10%. igrica je odlucila da ce moj ML podbaciti i da ce na konto toga protivnicki AMR biti MoM.
ne vredi sto moj golman ima nabijene skilove, on je za igricu igrac kvaliteta 4* i mogu da se slikam sa njim. barem ja to tako vidim. nista, trka se nastavlja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
momci, ko koliko ima dnevnih videa za gledanje? Ja već 4 dana ni jedan jedini.