Komedija sa grafikom se nastavlja...
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
utakmica u Kupu protiv 10% slabijeg i samo 2:2 kod kuce. nije mi prvi put da slabiji protivnik biva nagradjen zbog ultra ofanzivne formacije umesto da dobije po pickici.
primam gol na pocetku a i DMC od 7* dobije zuti i naravno, nemam izbora moram ga promeniti ali DMC rezerva ima samo 5*. definitivno moram pojacati malo i rezerve. dve zvezdice je ipak velika razlika.
on ostavlja samo tri DC-a i nista vise a moj AMR ima 9*. jos da mu je golman imao dan bilo bi 0:2.
nastavlja se bezobrazluk sa plavim koferima. na ovoj tekmi AML i ST nisu postigli gol i odmah moral cao.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
4 igrača u zadnjoj liniji, plus 2 DMC... Defanzivno, kratki pasovi i prvi gol primljen iz kontre... Sisajte mi kurac!!!... Lik sa igračem manje od 62. minuta igra kao da ima 15 igrača... Taman smo smanjili na 1-2, iste sekunde slobodnjak za njega i gol, čisto da ti Nordeus stavi do znanja ko je određen da pobedi... Rezervni golman vuče lošu formu već 2 sezone, a bio je 10 puta bolji od ovog što je sad prvi golman... Sada je i prvi golman postao NEMOTIVISAN, iako je do sada igrao odlično... Motivišem vam ga na sestri!!! I tako, ne da Nordeus da 2 dana provedemo na prvom mestu... Ej bre, prvi golman prvog na tabeli nemotivisan!!! Svaku utakmicu golmanima dižem moral na max!!!
![]()
Statistika prvo poluvreme sve kaže. Njegov golman činio čuda.![]()
Dva minimalca danas i u Kupu i u Ligi.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Samo 0:0 u kupu. Protivnik se branio, ali 25 šuteva, 8 u okvir gola, 3 odbrane golmana, 5 stativa/prečki, stvarno impresivno.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока