Komedija sa grafikom se nastavlja...
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
utakmica u Kupu protiv 10% slabijeg i samo 2:2 kod kuce. nije mi prvi put da slabiji protivnik biva nagradjen zbog ultra ofanzivne formacije umesto da dobije po pickici.
primam gol na pocetku a i DMC od 7* dobije zuti i naravno, nemam izbora moram ga promeniti ali DMC rezerva ima samo 5*. definitivno moram pojacati malo i rezerve. dve zvezdice je ipak velika razlika.
on ostavlja samo tri DC-a i nista vise a moj AMR ima 9*. jos da mu je golman imao dan bilo bi 0:2.
nastavlja se bezobrazluk sa plavim koferima. na ovoj tekmi AML i ST nisu postigli gol i odmah moral cao.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
4 igrača u zadnjoj liniji, plus 2 DMC... Defanzivno, kratki pasovi i prvi gol primljen iz kontre... Sisajte mi kurac!!!... Lik sa igračem manje od 62. minuta igra kao da ima 15 igrača... Taman smo smanjili na 1-2, iste sekunde slobodnjak za njega i gol, čisto da ti Nordeus stavi do znanja ko je određen da pobedi... Rezervni golman vuče lošu formu već 2 sezone, a bio je 10 puta bolji od ovog što je sad prvi golman... Sada je i prvi golman postao NEMOTIVISAN, iako je do sada igrao odlično... Motivišem vam ga na sestri!!! I tako, ne da Nordeus da 2 dana provedemo na prvom mestu... Ej bre, prvi golman prvog na tabeli nemotivisan!!! Svaku utakmicu golmanima dižem moral na max!!!
Statistika prvo poluvreme sve kaže. Njegov golman činio čuda.
Dva minimalca danas i u Kupu i u Ligi.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Samo 0:0 u kupu. Protivnik se branio, ali 25 šuteva, 8 u okvir gola, 3 odbrane golmana, 5 stativa/prečki, stvarno impresivno.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока