Pobjeda u ligi.Novi AMR kojeg sam istrenirao nije postigao gol,ali je upisao 3 asistencije
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Revans Kupa, bez greske. Rival potpuno promasio taktiku, mislio sa 5 pozadi da ce nesto da uradi. Sledeca runda, protivnik iz grupe LS. U naredna tri dana jos tri meca sa istim rivalom.
U ovom Nordeus kupu verovatno ispadamo, ionako smo poslednji po kvalitetu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Danas sam pobijedio Brazil 3-2 u zadnjem kolu grupe.I ovo mi stoji na početnom ekranu(1.slika), a kad uđem u moju grupu sve je u redu,prvi sam u grupi i upisana je pobjeda(2.slika).
Takođe,preuzeo sam nagrade(koferčiće) za 1.mjesto u grupi,ali ovo i dalje stoji.
Jeste li i vi imali ovaj problem?
Ako se ovo riješi kako treba,slijedi izvještaj sa utakmice u sledećem postu.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ispao od 15% jačeg protivnika: 0-0, 2-1.
Zaboravio sam da stavim najjaču postavu pa mi je tako igrao štoper od 4 zvezdice i 60% kvaliteta. To sam video tek kad se završio meč.
Postao sam ravnodušan prema mnogim stvarima u T11 pa je ovaj kup mala maca u odnosu na neke stvari koje pokazuju koliko samo žele da profitiraju na nama. Ne bih nikada dao ni 1€ za video simulaciju ali iz dana u dan su sve providniji.
Očigledno da postoji neki trol pa tako u poslednje vreme dnevno potrošim po 20 plavih bustera za igrače.
P.S. Od 82. minuta uopšte nije bilo vizuelnog prikaza meča, a 90. minut je trajao ceo pravi minut pa sam mislio da se sprema neki gol, međutim ćorak. Bruka.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока