Hassell ne koristi već drugi penal ove sezone.
Hassell ne koristi već drugi penal ove sezone.
Stvarno ste pederčine, majku vam jebem!!! United treba da igra sutra IC utakmicu u 19:48, Celtic je trebalo da igra u 1 popodne... Danas uđem, kad oni pomerili termin Celticu na 19:47... Mrš stoko nesposobna!!!
Ligasko takmicenje, danas drugi remi i pad na diobu 2-3 mjesto
Trenutno stanje kada su u pitanju najbolji strelac, asistent i sa najboljim ocjenama
Sinoc, prvi remi u LS ali imam prednost i prva pozicija jos uvijek nije ugrozena
Sto se tice kup-a, veceras revas ali pobjeda od 8:0 u prvoj utakmici garantuje prolaz.
Ali opet 1% sanse cu ostaviti Nordeusu da me unakazi sa crvenim kartonima i zaguzva sve
Madjunarodni kup se igra sutra, oba profila igraju protiv Meksika, drugi u 17.09,a prvi u 18.40 ...
Last edited by Rašo 76; 07-03-2018 at 03:32 PM.
Liga Sampiona od sinoc. Moral bez spremanja, bonusi na 8%. U prvoj je sve bilo u fullu, ali nekim cudom u drugoj dajemo cak 7 komada za obezbedjen prolaz dalje. Luftwaffe kiksnuo, pa ima sanse i za prvo mesto.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Nakon minimalne pobjede u gostima goleada na domaćem terenu za prolaz u četvrtfinale Kupa.Tamo će nas čekati svega nekoliko procenata slabiji protivnik.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Kompletirano 8.kolo. Drugi kiksnuo, ja dobio 3-1 bota uz bonus. Kakav je to trol mogao da bude. Trenutno, 4 boda viska u odnosu na prve pratioce. Gras trenutno na vrhu liste strelaca, Chavasco najbolji asistent. Zamenili uloge.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd