Velika pobjeda u Kupu(5:2) nam otvara vrata polufinala.Igrači su odigrali sjajnu utakmicu i pokazali su da su veliki tim.
Meč je počeo odlično,protivnik je dobio crveni karton,a zatim su Maradona i štoper Koning povisili rezultat na 2:0.Nakon toga primamo 2 šokantna gola od protivnika koji je igrao sa 10 igrača,i pritom su mu to bila prva 2 šuta u okvir.Utakmica je riješena u razmaku od 57. do 77. minuta kada su Maradona i Mbappé preuzeli stvar u svoje rukeNa kraju meča na semaforu je pisalo 5:2 što je izazvalo erupciju radosti kod domaćih navijača
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Last edited by mAsTeR06; 07-05-2018 at 03:39 PM.
poraz kod kuce u prvenstvu od 15% slabije ekipe. znaci, protivnik ne prati i dobija me sa debilnom formacijom 4-2-4.
u toku tekme menjam postavke, formaciju i nista. moje promene uopste ne uticu na ekipu. u drugom poluvremenu stavljam da ekipa igra kroz sredinu gde je moj AMC nepokriven i nista. smesno.
jebote, moram da kliknem misem 20 puta da bih okacio 4 slicice.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Zadnje tri tekme i saldo. Tri vrlo teska meca, ispadose lagana. Sve ide u dobrom smeru za sada. Velikih +6 u Ligi. Voleo bih da najzad zavrsim neporazen u prvenstvu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd