Kod mene lagana Liga.3 aktivne ekipe,dvije su 10% slabije,a treća je 18% slabija.Ostalih 10 ekipa su botovi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Kod mene lagana Liga.3 aktivne ekipe,dvije su 10% slabije,a treća je 18% slabija.Ostalih 10 ekipa su botovi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
formirana Liga i klasika, nema svrhe gledati kvalitet jer ce se sve svoditi na aktivnost menadzera. mogu neki pokazatelj da budu rezultati iz prethodne sezone ali ni to ne mora nista da znaci.
prvo kolo i nije islo bas glatko. u prvom poluvremenu prednost u posedu lopte i dosta udaraca ka golu ali nista u okvir i jos i gol zaostatka. u drugom poluvremenu prelazim na napadacki, visok presing i dolazi do preokreta. protivnik je bio dobro pritisnut jer je moja ekipa naterala protivnicke igrace na dva prekida i dva zuta kartona i sto je vaznije, dva gola ST Iserna iz slobodnjaka. za kraj AMR Frisanco je samo overio pobedu.
Last edited by lespa; 06-26-2018 at 05:48 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522