Hahaha, pa ne da mi Nordeus ni 13. sezonu da prodjem neporazen u ligi. Iz tri suta mi je dao tri gola u prvih 17 minuta, ostatak smo bili egal stim da sam ja napadao. Tim full spreman docekao mec, bonusi, kondicija, moral, protivnik nije ni bio prisutan. On 121%, ja 117%. Stelovanje na kilo. Kako ga tako lako dobijam cele sezone, pa odjednom me ovako izmasakrira? To mi nikad nece biti jasno zasto ovoliko steluju... Igram ultradef popijem 3 komada za 7 minuta. Ali nema veze, svi smo vec navikli na to da ligu osvaja onaj koji je predodredjen za to. Ni mojim rivalima se ne svidja sto su 11-15poena iza mene i YNWA a po kvalitetu smo svi tu negde.
Ucinak Palilulca ove sezone, oba poraza u poslednja 4 meca. Oborili rekord po broju meceva bez poraza od cak 48, a finalistu Kupa i naseg rivala u Ligi (113%) tukli 9-0 ove sezone. Nije tankovao, namestao, igrao sa full sastavom i svojom regularnom formacijom. Pitam se sta ce nam spremiti Nordeus u nasa dva sledeca meca s obzirom da smo ga izmasakrirali bez realnog razloga ove sezone?
Ovo je statistika meca sa Dozametom...ccc![]()