Page 22 of 41 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 211 to 220 of 409
Like Tree806Likes

Thread: Sezona 109 - 19. avgust - Kako vam ide?

Pro Kole22's Avatar
    Odosmo na +6 u Ligi. Legion treci kiks u cetiri kola, al bole ga brige, jos uvek igra Kup.

U LS odlican rezultat protiv Ahmada, pobedom u zadnjem kolu sigurno prvo mesto, dok me poraz najverovatnije vodi u Super Ligu. Jos uvek je sve otvoreno.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    lespa likes this.
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd

Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Nordeus meti RB Salcburg u ovaj čelendž i prc, odma' trol. Hehe
    Sreca da Wolf ne vodi Salzburg
    Crvena Zvezda likes this.

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Nordeus meti RB Salcburg u ovaj čelendž i prc, odma' trol. Hehe
    Spartaks,Suduva,Trnava,Salcburg sve na S
    Ima tu necega.. jos grupu da namestite tipa lokomotiva sahtar monaco I zvezda..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    Nikola1 and Crvena Zvezda like this.
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Juče......

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Champion lespa's Avatar
    prvo da kažem da mi je naravno drago što će Zvezda igrati Ligu prvaka ali juče sam gledao prvo poluvreme i jedva izdržao. gledam u neverici katastrofalnu igru Zvezde ( nisu mogli duže od 5 sekundi da drže loptu u svom posedu ) i nisam hteo da gledam drugo poluvreme.
    negde na sredini drugog poluvremena čujem urlanje napolju i uključim se na 2:1 i vidim i gol za 2:2.
    Jutros na netu potražim statistiku meča i vidim potvrdu onoga što sam gledao u prvom poluvremenu. naime, preciznost pasova bednih 58% i to malo pasova što je bilo maltene svaki drugi je bio neprecizan.
    Svaka čast igračima Zvezde na zalaganju ali ovde je sreća bila ogroman faktor za prolaz u Ligu prvaka.

Sezona 109 - 19. avgust - Kako vam ide?-capture111.jpg
    Crvena Zvezda and Madridista like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Rookie
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    prvo da kažem da mi je naravno drago što će Zvezda igrati Ligu prvaka ali juče sam gledao prvo poluvreme i jedva izdržao. gledam u neverici katastrofalnu igru Zvezde ( nisu mogli duže od 5 sekundi da drže loptu u svom posedu ) i nisam hteo da gledam drugo poluvreme.
    negde na sredini drugog poluvremena čujem urlanje napolju i uključim se na 2:1 i vidim i gol za 2:2.
    Jutros na netu potražim statistiku meča i vidim potvrdu onoga što sam gledao u prvom poluvremenu. naime, preciznost pasova bednih 58% i to malo pasova što je bilo maltene svaki drugi je bio neprecizan.
    Svaka čast igračima Zvezde na zalaganju ali ovde je sreća bila ogroman faktor za prolaz u Ligu prvaka.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	22 
Size:	80.7 KB 
ID:	108496
    Jeste tako,bolji i jesu bili. Samo onaj ko se ne razume u fudbal moze da kaze da smo bili bolji. Ali ipak mislim da posle toliko godina svega i svacega da smo zasluzili i mi malo srece da nas posluzi i prodjemo,neopisiv osecaj je videti naslove u novinama,zvezda u lš.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
    lespa likes this.

VIP
    Kada na prosečnu ocenu 7.50 jedva dobiješ utakmicu, i to iz penala, dođe ti da nekome pomeneš familiju, ali sam ja fin i kulturan, a to ne priliči kulturnim likovima...

Sezona 109 - 19. avgust - Kako vam ide?-1dooo.jpg

VIP
    Sinoć preokret, iz 1 u 2... Startovao sam utakmicu sa DC od 3* i MC od 2*, iz inata... Čak sam i Peredu ostavio na klupi, do pred kraj...

Sezona 109 - 19. avgust - Kako vam ide?-1doooo.jpg

VIP
    Protiv 22% jačeg, sa levela iznad... Šta ćemo mi, koji kurac u istom kupu... Prosečna ocena 7.36 i opet nismo pobedili...

Sezona 109 - 19. avgust - Kako vam ide?-1dooooo.jpg

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Nikola1 View Post
    Jeste tako,bolji i jesu bili. Samo onaj ko se ne razume u fudbal moze da kaze da smo bili bolji. Ali ipak mislim da posle toliko godina svega i svacega da smo zasluzili i mi malo srece da nas posluzi i prodjemo,neopisiv osecaj je videti naslove u novinama,zvezda u lš.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
    Danas Partizan igra podjednako vaznu utakmicu ali to ne mozete procitati u srpskim medijima

Page 22 of 41 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast