Ono sto sam primetio jeste da je postalo tesko dobiti neke varijacije 4-4-2 formacije, tu pre svega mislim na dijamant. AML/R su nevidljivi kad protivnik ima i DL/R i ML/R.
Jel primetio neko razliku?
Ja sam ovog MightyAlexa busio po 5-6 razlike ne tako davno, a formacija i odnos snaga nije menjan od tad skoro uopste.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Ja sam ovo primetio na internacionalnim mecevima... jeste spanija bila jaca, ali nikako nisam mogao da ih doijem dok nisam promenio na 4 1 3 1 1... Vreme je da se nabavi neki ML/AML ili MR/AMR za ovakve situacije
najnoviji bag u igrici. stanje u budžetu juče je bilo oko 13B a danas 812B.
pogledam u finansije i vidim da su mi investicije 798B a ja to nikad ne farmujem niti sam pretvarao tokene u novac. bizarno...
korigovali su bag u vezi finansija. mada, umesto 13B stanje je 17B.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Očigledno nemam kredit kod vas kao drugi članovi foruma koji se izražavaju mnogo gore nego ja.
Definitivno sam pogriješio,ali treba i drugima da bude skrenuta pažnja,znate na koga mislim,naravno bez ičega protiv te osobe
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Pogledaj šta si opsovao, sledeće je figurativno "krvavo dete" i da završimo priču u vezi toga.
Za #mupm itd vidiš da niko ništa ne kaže. Ali ima granice. Ovako je i Madridista prošao prošle sezone.