A i ti Wolf da prestaneš sa psovkama.
Ljudi, dzaba vam psovke i sve ostalo ( tu prije svega mislim na ove koji nisu dugo na forumu).
U prosloj sezoni sam i ja psovao ali u granicama, pa opet mi nista mi nije pomoglo, zato ove sezone ne pratim non stop top eleven i forum.
Trenutno stanje FK Partizan
Liga
Liga sampiona - ispadanje
Kup - ispadanje
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................................
F.C. PAOK
Liga
Super liga
Kup ispadanje u 1/16
I da sam psovao sve po spisku, bilo bi isto![]()
Varate se da ce forum propasti bez vas nekoliko. Tolerisemo jer tu i tamo ima sta pametno da se procita. Vise puta je skrenuta paznja za psovanje svakom ovde niko nije drugacije tretiran. Ja da vas vaspitavam ovde ne mogu i ne zelim to sto ste iz kuce poneli to vam je. Koliko god godina da imate pojedine psovke su stvarno gadne. Jos gore je kad vam se skrene paznja pa se jos cudite u fazonu "Pa zasto je cudno psovati nečiju mrtvu majku?".
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Last edited by Shadow; 10-06-2018 at 06:34 AM.
Dogadjaj zavrsen sa dva poraza iz tri meca. Katastrasno... Nemam 4T za bacanje za novi pokusaj.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Ne znam koliko se i isplati davati tokene za dalje. Dobiješ samo 1 novi pokušaj. Na 2. tački je 12, a posljednjoj 19 tokena. Igrač jedan od DC+DL ili DR, 84%, 22/23 god. 20-25 zelenih i ako sve prođeš 30 tokena i opet igrač od 124%, napadač AM./ST od 22/23 god. Nema dres, grb.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
@Wolf
Ne vredi se nervirati. Vidi ovo. Da sam ja na njegovom mestu, ne znam šta bih uradio i mogao napisati.
Mojih 79 na njegovih 125%. Prisutnost ili bilo šta drugo ne pije vodu. On mora da me nalupa k'o Bugari skupštinu.![]()
A kada smo već kod saveza, treba mi tvoj Celtic za sledeći turnir. Tvoje je da daš bonus oba dana i da tvoj bude na 40%. Prisutnost me ne zanima. Za to dobiješ 100 tokena.
Evo ti #![]()