ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I šta će biti ako ja na primer nemam rezervnog DMC,a on mi povređen/ suspendovan?
Stavim kao nužno rešenje DC na tu poziciju i budem "penalizovan". Ni to nije rešenje.
A ko hoće da tankuje, staviće rezervnu postavu za utakmice od ponedeljka do petka i vratiće je za savez za vikend.
Jedino rešenje je -20% za sve. Bez obzira na promociju ili ne u viši nivo.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
naravno da u tom slucaju mozes staviti DC igraca na DMC poziciju.
ali, okej svima neka bude minus 20%. sta ih sprecava da to uvedu?
ma, nema svrhe voditi raspravu o ovome. -20% za sve je nesto sto im je sigurno odavno palo na pamet ali nece to nikad implementirati. jbg
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Tačno sam znao šta će da se desi... Prva utakmica danas, u kupu, a liga posle... I odmah produžetak, da istrošim duplu dozu zelenih kofera za ligašku utakmicu, koja je jedan odmor kasnije... Al' nisam ni ja sisao vesla, pa nisam ni uključio presing... Liku je trebao samo jedan gol, teško da bi mi dali dva do kraja...
Stanje u Ligi nakon 12 kola
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока