Ja mislim da sam problem realizacije resio zamenom oba MC-a. Do tada sam primao preko gola po mecu a ST se nije video (21 mec 6 golova). Na zadnje tri je dao po gol na svakom. Uz to, na zadnja cetiri meca, tri derbija od toga, mreza mi je mirovala. Pre toga, nisam mogao ni 2 meca da vezem bez primljenog gola bez obzira na snagu rivala.
U tekstualnoj simulaciji se tacno vidi promena u igri. Pre kad lopta dodje u posed napadaca i krila u najvecem broju slucajeva odmah protivnici uklizaju i zaustave napad pre nego dodjem do sesnaesterca ili kad sutnem blokiraju. Sad je situacija skroz drugacija, probijam se do gola vrlo cesto, a odbrana zaustavlja rivale pre nego sto dodju do mog gola.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Znači JVM za ovo trolovanje u napadu!!! Igram protiv poslednjeg na tabeli, ima 1 bod iz 5 kola, gol razlika mu 5-17... 17 golova je primio u 4 utakmice, a mi u 2 utakmice ni gol da im damo... 4-1-1-3-1 više ne funkcioniše protiv 4-3-3, to su sjebali... Scalvini jebeno ni gol da da u 6 utakmica, a u ligi, na 11 utakmica da 10 golova...
Na 19 utakmica ove sezone Partizan 5 pobeda, 4 poraza i čak 10 remija, gol razlika JEBENIH 25-20!!!
![]()
Izgleda sam bio predodredjen za Super Ligu ove sezone.
Dominantnih 4-0 u zadnjem kolu grupne faze.
Svejedno, rival u prvoj rundi odlicni Hosni. Sanse podjednake.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Rezultati od kada se nisam javljao na forumu.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
U grupi je bilo neizvjesno,a u osmini finala me čeka težak protivnik sa nivoa iznad.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока