Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    jos jedan poraz u prvenstvu i cak 4 primljena gola i pad na trecu poziciju. na 16 tekmi cak 27 primljena gola. nije me mrzelo i pogledao sam Lige prethodnih 4-5 sezona. na 26 tekmi ekipa je primala od 10 do 20 golova u zavisnosti od jacine Lige. Iako DC i DR imaju nabijene skilove, greska je bila da sezonu krenem sa njima jer imaju 4* i to ocigledno ima veze, ma sta ko mislio. Opet, s druge strane, sa tom istom odbranom sam stigao do polufinala Kupa. ispada da algoritam nije isto podesen za sva takmicenja.

Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    jos jedan poraz u prvenstvu i cak 4 primljena gola i pad na trecu poziciju. na 16 tekmi cak 27 primljena gola. nije me mrzelo i pogledao sam Lige prethodnih 4-5 sezona. na 26 tekmi ekipa je primala od 10 do 20 golova u zavisnosti od jacine Lige. Iako DC i DR imaju nabijene skilove, greska je bila da sezonu krenem sa njima jer imaju 4* i to ocigledno ima veze, ma sta ko mislio. Opet, s druge strane, sa tom istom odbranom sam stigao do polufinala Kupa. ispada da algoritam nije isto podesen za sva takmicenja.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	18 
Size:	69.9 KB 
ID:	111940Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	72.8 KB 
ID:	111942Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Size:	66.5 KB 
ID:	111944
    Pa da. Povecali su mogucnosti tima sa jacim kvalitetom i skautima na ustrb tima sa slabijim kvalitetom i nabudzenim igracima, pa sada mnogo vise moras voditi racuna o svakoj poziciji u timu, jer kada negde ne stima, to se odrazi na ceo tim. Ili to promenis ili se pomiris sa trol rezultatima.

Nabudzeni DC na 4* nema mnogo sanse protiv napadaca skauta na 7*. Nece imati konzistentnost.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
    S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Pa da. Povecali su mogucnosti tima sa jacim kvalitetom i skautima na ustrb tima sa slabijim kvalitetom i nabudzenim igracima, pa sada mnogo vise moras voditi racuna o svakoj poziciji u timu, jer kada negde ne stima, to se odrazi na ceo tim. Ili to promenis ili se pomiris sa trol rezultatima.

Nabudzeni DC na 4* nema mnogo sanse protiv napadaca skauta na 7*. Nece imati konzistentnost.

vrlo moguce. jer od zadnjeg apdejta imam dosta losih rezultata protiv slabijih ali bolje balansiranih ekipa. nista, svi ispod 100% dobijaju zlatni sat i sut kartu. jbg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Kole22's Avatar
    vrlo moguce. jer od zadnjeg apdejta imam dosta losih rezultata protiv slabijih ali bolje balansiranih ekipa. nista, svi ispod 100% dobijaju zlatni sat i sut kartu. jbg
    Ma koristi ih kao rezerve.

S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups

Appearances: (ST) C. Cutino 515
    Goals: (AMR) A. Chavasco 541
    Assists: (AML) T. Gras 270

Trophies in the last 5 seasons:
    Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
    Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
    Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
    Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd

Champion lespa's Avatar
    zamenio DC i DR od 4* rezervama i podigao kvalitet prve postave za 6%. stvarno sam blesav sto sam ih drzao. jutros kupljen golman preko asistenta koji je jaci 32% od starog, tako da sada ocekujem bolje rezultate.

Champion lespa's Avatar
    zamenio DC i DR od 4* rezervama i podigao kvalitet prve postave za 6%. stvarno sam blesav sto sam ih drzao. jutros kupljen golman preko asistenta koji je jaci 32% od starog, tako da sada ocekujem bolje rezultate.
    jos jedan poraz u prvenstvu, u gostima 1:0. sok terapija nije uspela jer nastavljam sa losim rezultatima protiv slabijih ekipa ovog puta protiv 14% slabijeg protivnika.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    jos jedan poraz u prvenstvu, u gostima 1:0. sok terapija nije uspela jer nastavljam sa losim rezultatima protiv slabijih ekipa ovog puta protiv 14% slabijeg protivnika.
    Ima i gor(e)ih

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    ispada da algoritam nije isto podesen za sva takmicenja.
    Pa i nije, vidiš to po ocenama igrača, kao i koliko golova daju... Scalvini je dao 15 na 15 u ligi, 1 na 8 u LŠ...