Results 1 to 10 of 512
Like Tree1077Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 111 - 14. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    vrlo moguce. jer od zadnjeg apdejta imam dosta losih rezultata protiv slabijih ali bolje balansiranih ekipa. nista, svi ispod 100% dobijaju zlatni sat i sut kartu. jbg
    zamenio DC i DR od 4* rezervama i podigao kvalitet prve postave za 6%. stvarno sam blesav sto sam ih drzao. jutros kupljen golman preko asistenta koji je jaci 32% od starog, tako da sada ocekujem bolje rezultate.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    zamenio DC i DR od 4* rezervama i podigao kvalitet prve postave za 6%. stvarno sam blesav sto sam ih drzao. jutros kupljen golman preko asistenta koji je jaci 32% od starog, tako da sada ocekujem bolje rezultate.
    jos jedan poraz u prvenstvu, u gostima 1:0. sok terapija nije uspela jer nastavljam sa losim rezultatima protiv slabijih ekipa ovog puta protiv 14% slabijeg protivnika.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    jos jedan poraz u prvenstvu, u gostima 1:0. sok terapija nije uspela jer nastavljam sa losim rezultatima protiv slabijih ekipa ovog puta protiv 14% slabijeg protivnika.
    Ima i gor(e)ih

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk