Jebote, mucenje protiv 16% slabijeg rivala ciji menadzer nije prisutan. Od starta se videlo da me troluje. Na kraju zamalo da izgubim vec uracunate bodove. Haos, sa ovakvom igrom tesko cu do titule. Igrao sam sa bonusom za pobedu i opet zamalo da kiksnem.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
nema pravila. ja sam u ovoj sezoni presao na formaciju sa dva ST-a a MR, ML i jedinog MC-a gurnuo na protivnicku polovinu. ucinak MC-a na 12 tekmi je cak 10 golova i dve asistencije. da li to sto vise nemam AMC-a u postavi pa MC ulece da pomaze napadacima? s druge strane, gledano po takmicenjima, taj MC je dao ukupno 9 golova u Kupu i Ligi prvaka, a na pet tekmi u prvenstvu samo jedan gol.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Dragona danas jedva dobijem u prvenstvu, a u kupu ga oduva jos jedan ligaski rival Mitford Rovers sa 5-0. Kad ovako skriptuje, znam da nemam puno sansi da uzmem titulu u ligi ako nesto ne promenim u sastavu. U Kupu ne pamtim dal sam ikada imao laksi zreb do polufinala. Izbegavam prakticno sve konkurente, oni se krljaju u svim drugim delovima zreba.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd