Počeo sam temu na engleskom, o trol zajebancijama koje mi se dešavaju od starta sezone...
https://forum.topeleven.com/top-elev...-top-11-a.html
Počeo sam temu na engleskom, o trol zajebancijama koje mi se dešavaju od starta sezone...
https://forum.topeleven.com/top-elev...-top-11-a.html
Poraz u prvenstvu protiv 14% slabije ekipe I cak 4 primljena gola. GK, DR I DMC bas podbacili.
Najbolji strelac u ovoj sezoni MC Nogueira je bio suspendovan a njegova zamena I jedini MC u postavi Watson je dobio ocenu 8.5 I postigao dva gola. Dakle, sada je jasno da MC iza napadaca uvek igra dobro bez obzira koga stavim. Osecam kad bih stavio MC-a of 3* da bi isto bilo. Eh, algoritam je cudo.![]()
Last edited by lespa; 11-19-2018 at 05:43 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
porazen u prvenstvu od 29% slabije ekipe.
nordeus me castio sa direktnim crvenim za desnog beka pa sam izbacio AML-a da bi pokrio rupu i presao na formaciju sa dva ST-a. na 2:1 za protivnika se iznervirao i presao na veoma napadacki i do kraja primio jos dva gola.
kaze asistent da je individualni kvalitet bio kljuc.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Da i ja rezimiram dosadasnji dio u takmicenjima
FK Partizan
Super liga ispadanje u grupnoj fazi
Kup osmina finala
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....................
F.C. PAOK - Ponovo vraceno 4-5-1 V stil, 4 -2-3-1 nikako nije odgovarala.
Bio sam onemoguce da pratim sva takmicenja od petka do juce. Nisam mogao da treniram igrace ali za sada je ok
Super liga u grupnoj fazi ubjedljivo prva pozicija, slijedi eliminaciona runda ali mislim da nece biti problema
Kup
![]()
Last edited by Rašo 76; 11-20-2018 at 03:30 AM.
Posle pobede nad Hosnijem, remi u Ligi protiv Dozameta i poraz u Kupu ali prolaz se nije dovodio u pitanje posle 4-0 iz prvog meca. Oba meca nisam ispratio i to me je verovatno kostalo dva boda u Ligi, mada smo egal po kvalitetu. Vcrs moram da idem na pobedu protiv MightyAlexa ako hocu da ostanem u trci za titulu. Prelazim na 4-1-4-1 od starta meca, prvi put posle 8 sezona. Hosni FC 48-1 gol razlika, jedini gol primio od mene. Bem ti ligu kad ni gol ne mogu da mu daju.
Moram naci resenje da se ovi moji malo raspucaju, i dalje imam odlican napad koji bi trebalo da je bolji od svih rivala iz lige.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Eee falim te qrcu... Sutra novi nas duel u LS.
Jesi, nekoliko puta sam miksovao 4-1-4-1 i 3-1-2-3-1 u toku meceva, ali nijednom nisam zapoceo mec sa tom formacijom. Ovaj put je bilo krajnje vreme.Interesantno, njegova defanzivna linija zavrsila mec sa nesto vise od 7.5 prosecnom ocenom i pored ubedljivog poraza.