Avlijaner ne postoji. Samo DODŽ - domaća obična džukela
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Dve utakmice danas gubimo 0-1, primivši gol posle kornera... Džabe specijalista za igru glavom... Džabe na drugoj strani Scalvini, prosečna ocena u sezoni 8.0, najbolji strelac i asistent lige, specijalista za kornere, koji je u poslednje 3 utakmice dobijao ocenu 10, kad danas dobija 6.9 i 6.8... A poraz u ligi, od 12. na tabeli, samo zato što je prvi kiksnuo... Jebo vam pas avlijaner mater...
Video sam na slici da je pravio izmene, ali ne DC. Strašno, ne znam više ni šta da mislim. Da nje navika, stvarno bih ovo prestao da igram. Ali ovako, polovinu utakmica ne gledam. Evo meni, prošlu sezonu me trolovali gde god su stigli, a ove sa istim igračima i isti Q u %, 1 poraz za sada.
Posle ovakvog poraza, definitivno ću do kraja sezone da tankujem i farmujem. Da se ja nerviram zbog nekih, koji nešto prave, a sami to ne koriste....
nazalost, i u mom slucaju algoritam nastavlja da luduje. novi poraz u prvenstvu protiv 30% slabije ekipe i kad se pogleda tabela Lige, mozda i u mom slucaju igrica steluje rezultate kako bi bilo zanimljivije.
Ali, poraz protiv 30% slabije ekipe, mislim stvarno. protivnik ima vise suteva u okvir gola a moja ekipa 0 slobodnih udaraca.
Inace, primetio sam u poslednje vreme da imam problema sa ekipama koje imaju losiji procenat uspesnih dodavanja od moje, sto je kretenski.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522