Ne znam, meni se povremeno desi da mi DR/DL i DC istrce kontru i da daju gol. Jos cesce mi se desava da moj DC posle prekida postigne gol... meni je to ok.
Ne znam, meni se povremeno desi da mi DR/DL i DC istrce kontru i da daju gol. Jos cesce mi se desava da moj DC posle prekida postigne gol... meni je to ok.
Poenta je što AMR dobija malu ocenu, a ne AML, iako poziciono stoji na suprotnoj strani... A da ne pričam što mi DR i DL daju golove sa 40 metara... Lakše je pogoditi sa 5 metara, nego sa 40, a bekovi baš i nemaju šut u ovoj igri... Ajde da je DR MR AMR, pa da kažem da ima šut, ali običan DR...
Posle tekme u prvenstvu, odigrao Ligu prvaka I dobio 2:0. I ovde igrao na kontre, drzao mec pod kontrolom svih 90 minuta a protivnik je imao 0 ( nula) udaraca u okvir gola.
Ali da je protivnik pratio mec I zadnjih 15 minuta stavio 6 igraca u napad, bilo bi 2:2.
Serem im se u njihov glupi algoritam!![]()
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Derbi prvenstva rešen u moju korist i za titulu potreban još jedan bod.
Junior centrira kao Pikseto. Dva gola posle kornera i treći posle duplog pasa kroz ceo 16erac protivnika. Prvi strelac Lige je takođe poznat. Da se drugi ne muče.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
U SL poraz kod kuće. Nisam ispratio i to me koštalo. Iako je skoro 30% jači, nadam se pobedi u gostima i prolazu u finale...
Osvojen Kup!
Dosta smo postili.
U protekle 3 sezone učinak:0 trofeja,7 tanjira,2 izgubljena finala.
U ludom finalu,Osipov se najbolje snašao:2 gola + asistencija iz kornera za 4.gol.
4.pehar Kupa stiže u klupske vitrine.
Treba dodati da sam osvojio Kup 10.nivoa,kao igrač na 9.nivou,što čini ovaj uspjeh većim.☺
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Juče je odigran prvi meč polufinala LŠ,biće čupavo sjutra.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
U 8 od posljednjih 10 utakmica primamo gol u prvih 5' iz prvog šuta. Samo ovaj put nordeus nije dozvolio preokret. Protivnik nije bio prisutan i njegov GK je igrač utakmice.