Odbrana uvek u finalima na početku
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Poveo je i iznervirao Junior-a...
Revanš SL, posle poraza u gostima od 3:2 I njegovog ranog vođstva, puka formalnost.
Ono što bih napomenuo, u obe utakmice ulazim normalno-kombi-kombi i u obe protivnik iz 1 šuta daje gol. Prelazim na napad-kombi-dugi i kanonade. Oba protivnika 4231 na moj 451V
Bože kakva lakrdija od igre... Protivnik jači 30%, jer sam oborio kvalitet, posle 0-2 kod kuće... Scalvini je bio suspendovan, pa sam stavio Alvareza, ST od 2*... I DL Dje je ostao na klupi, jer je sa 7.50 prosečne ocene spao na jedva iznad 7.00, a umesto njega Bamba, ML od 3*, kog sam kupio za preprodaju... Zaboravim da stavim izvođače prekida, umesto Scalvinija, pa golman Basile, ni kriv, ni dužan, asistira Bambi, posle kornera, za 1-0... Povredi se ST od 2*, uđe AMR Altable, kog sam takođe ostavio na klupi, i asistira Olssonu za 2-0... U 58. minutu nam Nordeus istroluje kontru za 3-0, Olsson šutira pravo u golmana... U 80. minutu golman odbrani slobodnjak Pesceu, a Pesce specijalac... I na kraju primimo 2 gola, oba nam daju njegovi DC, jedan se ušeta u gol, drugi glavom posle slobodnjaka...
Naša prosečna ocena 7.44, njegova 6.61!!!
Ajoj, kakva lakrdija... 26% jači protivnik, ima 2-1 iz prve utakmice... Počinjemo utakmicu defanzivno, ovako...
U 21. minutu primamo gol i više nema šta da se izgubi... Stavljam ultraofanzivno i menjam formaciju u ovo, sa 4 igrača van pozicije...
I na kraju, prolaz dalje... Smešna vam je igra, Nordeusovci!!!