Vrlo težak žreb za Kup. Moj i nivo ispod. Od prvog kola samo aktivni menadžeri. Svi smo tu negde.
Algoritam je unakažen poslednjim ažuriranjem pre 3 nedelje, a toga su i oni svesni.
Pitam se, koji će nam pozicija GK u timu, kada svaka utakmica počinje golovima bez odbranjenog šuta.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Pozdrav, nisam pisao u vezi prosle sezone jer sam se malo smorio kad su me ubacili sa neka dva bajica sto uplacuju kes pa su naravno nedostzni..
Elem, pregovori ? Sta, kako, finte, isplati li se uopste ?
Da li je moguce da za citavu sezonu nije bio niti jedan dogadjaj ??!
I da li jos neko uopste igra sa reprezentacijom ??!
Pregovori... ja ih ne kupujem. Više volim transfer listu, 4*(70-ak%) za 1-2 tokena i treniranje. Za tvoj novi je relativno lako odrediti koji je talenat i brzo napreduje. Pogledaj malo po ovom forumu, Kole je startovao temu za kupovinu igrača na osnovu vrednosti
Prvi krug u Kupu je prosao zanimljivo, protivnik od 85% me docekao na prvu utakmicu ja sam imao 89% , utakmica je bila veoma gusta zavrseno 2:2 sa velikim prisustvom njegovih prijatelja kao navijaca , u drugoj utakmici sam ja docekao njega sa cak 6 navijaca na mojoj strani i punim stadionom on nije prisustvovao mecu (inace je amerikanac ,kod njega je bilo oko 7 ujutru) , posle prvog meca kuoio je dva skauta od skoro 7 zvjezdica, na svu srecu zavrsilo se sa 1:1 i gol u gostima me odveo u dalji tok takmicenja
U Super Ligu imam lagane protivnike za sad dvije pobjede od 2:0 u gostima i 3:0 kod kuce.
Cekamo protivnike za Ligu pa da kazem kakvu ocekujem sezonu 😊
Opuštenih 4 komada i u revanšu. Protivnik je inače aktivan, čudi me da nije ispratio nijednu utakmicu. Moj MC u dve utakmice, 3 žuta.
Last edited by Crvena Zvezda; 12-10-2018 at 07:58 PM.