7.35 prosečna ocena, igrač više i poraz!!! JVKMR!!!
7.35 prosečna ocena, igrač više i poraz!!! JVKMR!!!
Ovo je jedna teška govnarska igra i ponoviću to još 1000 puta ako treba!!! Protivnik jači 18%... Ne gleda utakmicu... U 11. minutu već ima 2 žuta kartona... U 12. minutu, bunarenjem, iz prvog šuta u okvir daje gol... Navučem ga na staru foru da dobije crveni, tako što sam stavio lagano uklizavanje... Moji preokrenu rezultat, a on posle toga popije dva crvena kartona... I kurva Nordeus ne da da postignemo još makar jedan gol do kraja!!!
![]()
Ima li ko da je sezona 37 38 ? Da ga dodam na tip eleven
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Govnarska igra!!! Prvo ti uvale u LŠ, ekipu sa nivoa iznad, koja te bije celu utakmicu, a samo 1 žuti karton dobije na 15 faulova... Onda ti ekipa, koja igra odlično, primi gol od ekipe koja igra loše, samo zato što je njen menadžer odsutan... A da ne pričam da idiotska igra napravi izmenu koju još nisam potvrdio, a li zato ne napravi, do kraja utakmice, izmenu koju sam potvrdio... Disajte mi kurac... Na 3 poslednje utakmice, samo 1 gol smo dali, na poslednje 2 nijedan, čak ni sa igračem više... Svake sezone Nordeus odluči ko će osvojiti trofeje, svi mi samo statiramo u kukuruzu...
![]()