Jutros rano u 5.00 poraz od 5 na tabeli, MR/AMR Rak sa dva pogodka jedini strelac kod Partizana. Nijedan menadzer nije pratio utkmicu.
Jos uvijek sam vodeci sa +7 ispred prvog pratioca. Zadnja 3 kola derbiji protiv drugog, cetvrtog i treceg na tabeli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odigrani revansi u LS, oba kluba Partizan i PAOK prosli u finale.
Het trik Pereire i 1 gol F. Rak za sigurno finale.
Na pocetku utakmice sam igrao sa niskim presingom i kombinovanim pasom i popio gol, prebacim na dugi pas i visoki presing i krene preokret.
Na ruku mi je islo i to sto protivnicki menadzer nije zamijenio jedinog MC koji je imao zuti, iz aviona je bilo jasno da ce dobiti i drugi do kraja utakmice
PAOK je rutinski odigrao revans, nakon ubjedljive pobjede u prvom mecu.
U finalu ce biti tvrda utakmica, svi smo tu negdje po jacini
Last edited by Rašo 76; 01-30-2019 at 03:46 PM.
Gustavsberg u finale LŠ,posle poraza u prvoj tekmi 1:0 pojavio se naš čuveni Sale koji bio prava podrška,kao i uvek...
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Odigraj ti nerešeno s drugim, a za ostale te boli patka...
Ulazim u igru, u 10. minutu, već 0-1, a DR i DMC popili žute kartone... Na poluvremenu menjam V formaciju u W... U završnici padaju 2 gola posle prekida, mada je i jedan bio dovoljan da ne idemo u produžetke... Prosečna ocena 7.70... Golman koji je na prethodnih 5 utakmica primio samo gol u finalu kupa, odjednom nije motivisan, a moral celom timu na max... Mrš stoko... Protivnik jači 20%, a u finalu protivnik na 135%, sa levela iznad... U ligi ima samo jedan remi i samo jedan gol je primio... Jeliću, prenesi ovima u Nordeusu da su retardi...
Kakvi su igraci sa pregovora , i Crvena Zvijezda jel cim se zavrsi sezona dobijes ponude za tvoje igrace sto su skoro skauti za manje lvl?
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Pregovori su gadni jer ne znaš sa kog levela je menadžer što ga prodaje. Ako naletiš na njegovog lošijeg akademca, em bačeni tokeni em bačeni zeleni za trening kasnije. Oni su krševi.
A ponude dobijam više 3-4 dana sezone. Doduše, time se nešto poslednjih sezona i ne bavim toliko. Sada sam uzeo par komada za sledeću da se malo zezam. Treniram ove za prodaju za bonus i kada kondicija dozvoli, onako kako treba. Pa zacepljujem cenu. Čisto iz zezancije
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk