kakva srdnja sa ovom igricom, pa ovo je neverovatno.
Igram protiv 10% slabije ekipe, povedem odmah na startu i onda ekipa ciji menadzer nije prisutan daje tri gola i sta god da sam probao moja ekipa ne reaguje, nista...
Nakon moje tekme bacim pogled na tabelu da vidim kako je prosao moj najblizi pratioc i vidim da je jedva iscupao 2:2 kod kuce protiv poslednjeg na tabeli.
Kao da pamtim ranije kada ukljucim napadacki, da ekipa zaigra agresvnije i protivnicki igraci dobijaju zute kartone, dakle promena postavki u toku meca je imala efekta, ovo sada jedno veliko nista. Samo se svodimo na posmatrace sa strane.
Moracu da iskljucim ponovo animaciju u igri, jer mi je muka da gledam akcije gde se iz aviona vidi da nece biti gola. Veteran Josten je dobio produzenje ugovora na jos jednu sezonu pa bi mozda mogao i ja na kraju sledece sezone da batalim vise ovo.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Koliko je potrebno zelenih kofercica da se fudbaler sa 18 ili 19 godina i 6 zvjezdica istrenira na 9 zvjezdica tj legendu
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Mutant ili da mu dižeš sve osobine. Oko 900-1000 kofera
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...9&share_type=t
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk