https://youtu.be/g1iyfJZNaq0
Sale jel ovaj sport ima dole kod vas?
Ili je ovo neko zezanje
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
I posle neka mi kažu kako ne skriptuju!!! Morero 4 puta izlazi sam pred golmana, od toga 3 puta zaredom u hajlajtsima, bukvalno u 3 minuta, dobija loptu iza leđa odbrane, i sva 4 puta prebacuje gol sa 2 metra!!! Andeli brane slobodnjak i još par zicera brane uz to... Igrač više od 66. minuta, a govnarska igra NE DA da uzmemo ni bod!!! Naravno, drugi i treći su kiksnuli takođe, a ovi od 4. do 8. mesta su prišli 3 boda bliže, pogledajte tabelu!!! Mrš stoko!!!
Prolaz u polufinale LŠ. 20+% jači razbijen na njegovom. Ono što me posebno raduje je to da je i Wolf u isto vreme igrao i napravio iznenađenje pa neće biti, nadam se bar, napušavanja
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Biće napušavanja!!! Slabijem od sebe, sa istom formacijom k'o i ovaj, sa igračem više, ne mogu da dam bar još jedan gol za nerešeno, a ovom, koji je 21% jači i koji nas je tukao 0-2 na našem terenu, uvalimo 5 komada k'o iz pičke!!! Naravno, na 0-2 nisam imao šta da izgubim, pa onda sve u napad, samo 3 pozadi... Ko ga jebe, kad ne gleda utakmicu... Svaka bi trebalo da se završi ovako, kad protivnik ne gleda, a ne da mu Nordeus menja taktiku!!!
Njegov DC od 8 zvezdica dobija 5.7, drugi DC, od 7 zvezdica dobija 5.0, a moj jedini DC od 5 zvezdica dobija 7.6... Pa ti onda budži igrače...